PTC Share opis


PTC Share-zarada klikom-odlican PTC sajt

Sada je poznato više informacija o PTC Share projektu.

PTC Share je stranica koja isplaćuje zaradu putem klika na oglas

(imaju zaista veoma brz i efikasan sistem), ali imaju i druge načine zarade. U osnovi to je stranica koja daje zaradu na osnovu rezultata, što je naravno i logično.

Osim dovođenja refferala, možete zarađivati klikanjem oglasa, ali imaju i ponude za zaradu putem zadataka i anketa,što daje dodatnu mogućnost prihoda.


Sekcija za postignuća

Imaju i sekciju za postignuća, tako da možete zaraditi dodatan novac ako ste u grupi ljudi sa najvećim brojem APS bodova. Bodove možete zaraditi tokom ispunjavanja raznih postignuća kao što su broj dana korištenja stranice, broj refferala i broj njihovih klikova na oglase, količina ulaganja i broj kupljenih oglasa, te još mnogo više. Ukratko, sistem je sličan onom na Paidvertsu.
PTCShare grupe
Kao što sam već rekao, stranica je besplatna za korištenje i registraciju. Na vama je hoćete li kupiti oglase. Međutim ako se odlučite na kupovinu oglasa, na način da dobijete natrag i zaradu, koristite BULK oglase, oni vam daju zauzvrat BAP bodove i vrlo verovatno samo oni. Dakle oprez po tom pitanju.

Možete biti i besplatan korisnik, a zarađivati putem svog refferal linka: Vaše korisničko ime -> Kliknite na njega i otvorite padajući meni -> Refer friends. Zaradićete 7 % od kupljenih oglasa vašeg refferala.

Za kupce BULK oglasa na PTC ShareSada je poznato da ćete dobiti 2360 BAP poena za svaki kupljeni BAP oglas (osnovni brojač od 5 sekundi bez dodatnih opcija, sa cenom od jednog dolara), 25 x 728×90 baner klikova, 100 x 125×125 baner impresija i 50 x 5 sekundnih poseta na stranicu.

Oglase možete kupiti pod: Gornji meni -> Buy Ads -> Kliknite i otvorite padajući meni -> Odaberite Bulk Ads.

Videćete mogućnost za upis svoje kampanje, a ispod toga 3 reda za opisivanje vašeg oglasa, nakon toga sledi redak za upis linka do vaše stranice, te testiranje iste. Nakon toga samo odaberite broj paketa koje kupujete, izaberite opciju za plaćanje i stisnite taster za kupovinu. Molim vas DA NE oglašavate teme za odrasle ili nasilne stvari. Nije vredno izgubiti svoj nalog zbog gluposti.
PTCShare


Je li PTC Share pouzdana i legalna stranica?Zasnovano na godinama iskustva u PaidVertsu i činjenici da i dalje isplaćuje, mogu reći da je PTCShare legalna i pouzdana stranica,a  to će verujem i ostati. Morate imati na umu da je ona još pouzdanija i opreznije postavljena, tako da sada daju 118 % natrag, takođe im je bolja funkcionalnost, a sama stranica je još brža i bolja. Za sad stranica radi odlično, organizirano i čisto u dizajnu.

Nemam nikakvih sumnji da će isplate biti brze kao i na Paidvertsu. Moja ulaganja na stranicu bila su brza da budem iskren, a za sad sam ih imao 2. O isplatama ću slati dokaze isplate i informisati vas, ali da budem iskren, to bi trebalo biti u redu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *