Coinbase-digitalni novčanik


PTC Share-zarada klikom-odličan PTC sajt

Sada je poznato više informacija o PTC Share projektu.

PTC Share je PTC (Paid-to-Click) sajt koji omogućava korisnicima da zarade novac klikom na oglase.

PTC Share je stranica koja isplaćuje zaradu putem klika na oglas

(imaju zaista veoma brz i efikasan sistem), ali imaju i druge načine zarade. U osnovi to je stranica koja daje zaradu na osnovu rezultata, što je naravno i logično.

Osim dovođenja refferala, možete zarađivati klikanjem oglasa, ali imaju i ponude za zaradu putem zadataka i anketa,što daje dodatnu mogućnost prihoda.

Kako funkcioniše PTC Share?

Korisnici se obično registruju na sajtu PTC Share i mogu početi da gledaju oglase koji su dostupni za klikanje. Svaki klik na oglas donosi određeni iznos novca koji se akumulira na korisničkom računu. Kada se dostigne određeni iznos, korisnik može zatražiti isplatu svojih zarada.


PTC Share – Sekcija za postignuća

Imaju i sekciju za postignuća, tako da možete zaraditi dodatan novac ako ste u grupi ljudi sa najvećim brojem APS bodova. Bodove možete zaraditi tokom ispunjavanja raznih postignuća kao što su broj dana korištenja stranice, broj refferala i broj njihovih klikova na oglase, količina ulaganja i broj kupljenih oglasa, te još mnogo više. Ukratko, sistem je sličan onom na Paidvertsu.
PTCShare grupe
Kao što sam već rekao, stranica je besplatna za korištenje i registraciju. Na vama je hoćete li kupiti oglase. Međutim ako se odlučite na kupovinu oglasa, na način da dobijete natrag i zaradu, koristite BULK oglase, oni vam daju zauzvrat BAP bodove i vrlo verovatno samo oni. Dakle oprez po tom pitanju.

Možete biti i besplatan korisnik, a zarađivati putem svog refferal linka: Vaše korisničko ime -> Kliknite na njega i otvorite padajući meni -> Refer friends. Zaradićete 7 % od kupljenih oglasa vašeg refferala.

Za kupce BULK oglasa na PTC Share



Sada je poznato da ćete dobiti 2360 BAP poena za svaki kupljeni BAP oglas (osnovni brojač od 5 sekundi bez dodatnih opcija, sa cenom od jednog dolara), 25 x 728×90 baner klikova, 100 x 125×125 baner impresija i 50 x 5 sekundnih poseta na stranicu.

Oglase možete kupiti pod: Gornji meni -> Buy Ads -> Kliknite i otvorite padajući meni -> Odaberite Bulk Ads.

Videćete mogućnost za upis svoje kampanje, a ispod toga 3 reda za opisivanje vašeg oglasa, nakon toga sledi redak za upis linka do vaše stranice, te testiranje iste. Nakon toga samo odaberite broj paketa koje kupujete, izaberite opciju za plaćanje i stisnite taster za kupovinu. Molim vas DA NE oglašavate teme za odrasle ili nasilne stvari. Nije vredno izgubiti svoj nalog zbog gluposti.
PTCShare


Je li PTC Share pouzdana i legalna stranica?



Zasnovano na godinama iskustva u PaidVertsu i činjenici da i dalje isplaćuje, mogu reći da je PTCShare legalna i pouzdana stranica,a  to će verujem i ostati. Morate imati na umu da je ona još pouzdanija i opreznije postavljena, tako da sada daju 118 % natrag, takođe im je bolja funkcionalnost, a sama stranica je još brža i bolja. Za sad stranica radi odlično, organizirano i čisto u dizajnu.

Nemam nikakvih sumnji da će isplate biti brze kao i na Paidvertsu. Moja ulaganja na stranicu bila su brza da budem iskren, a za sad sam ih imao 2. O isplatama ću slati dokaze isplate i informisati vas, ali da budem iskren, to bi trebalo biti u redu.

Originally posted 2019-10-11 22:38:00.

https://i0.wp.com/zarada.nanetu.rs/blog/wp-content/uploads/2020/04/BAP-7.jpg?fit=318%2C287&ssl=1https://i0.wp.com/zarada.nanetu.rs/blog/wp-content/uploads/2020/04/BAP-7.jpg?fit=100%2C96&ssl=1Zarada na NetuPaid To Click (PTC) zaradaPTC,PTCShare,zarada klikom
PTC Share-zarada klikom-odličan PTC sajtSada je poznato više informacija o PTC Share projektu.PTC Share je PTC (Paid-to-Click) sajt koji omogućava korisnicima da zarade novac klikom na oglase.PTC Share je stranica koja isplaćuje zaradu putem klika na oglas(imaju zaista veoma brz i efikasan sistem), ali imaju i druge načine...