Coinbase-digitalni novčanik

 Wealthy Affiliate… Kako funkcioniše? Da li je za vas?

Kažu da nikada ne treba promovisati nešto što ne bi preporučili svojoj porodici ili prijateljima. I ja se držim tog principa. Wealthy Affiliate je apsolutno platforma koju preporučujem svojim prijateljima, porodici i svima koji žele naučiti affiliate marketing na ispravan, etički način i pokrenuti održivo online poslovanje.

Kako zaraditi na internetu sa Wealthy Affiliate

 Wealthy Affiliate postoji od 2005. godine i oni vas uče svemu što treba da znate o pokretanju uspešnog online poslovanja zasnovanog na vašim interesima i strastima. Međutim, to je mnogo više od obuke… to je globalna mreža udruženih marketinških stručnjaka, blogera i vlasnika online biznisa koji svi imaju isti zajednički cilj: kreirati životni stil slobode uz online poslovanje.

Wealthy Affiliate je neophodna platforma sve-u-jednom koja vas uči KAKO da budete uspešni i pruža vam ALATE I RESURSE za implementaciju onoga što naučite.

 U Wealthy Affiliate se možete registrovati 100% BESPLATNO!

Da, možete ostati besplatni član doživotno! Ne samo da dobijate  korak-po-korak obuku o tome kako odabrati nišu, kako postaviti blog, kako kreirati sadržaj, itd. Možete takođe da implementirate sve lekcije iz obuke i  da započnete da  zarađujete ​​novac sa svojim blogom  koji ste uradili sa Wealthy Affiliate! To je zaista sveobuhvatno rešenje sa online poslovnom obukom, hostingom blogova, velikom zajednicom članova za podršku i još mnogo toga.

Wealthy Affiliate je velika zajednica istomišljenika koji jedni drugima pomažu da uspeju u OnLine poslovanju

Postoji mnoštvo web sajtova i „biznisa“ koji vam obećavaju “kule i gradove” kada uplatite njihov kurs i uzmu vaš novac. Uzimaju vam novac i nude vrlo malo, najčešće bez ikakve podrške.

Wealthy Affiliate je drugačiji od bilo kog drugog programa. Vlasnici, Kyle i Carson, provode dosta vremena pomažući vlasnicima sajtova unutar zajednice članova. To je ono što Wealthy Affiliate izdvaja od svih ostalih! Kreatori i vlasnici Wealthy Affiliate-a dostupni su svima… i Premium članovima i početnicima i odgovaraju na sva pitanja koja su im poslata.

Postoje moduli za obuku i mnogo podrške koja se nalazi na mnogo različitih mesta računajući i nedeljni trening uživo.

Ako imate bilo kakva pitanja postoji mnogo mesta za postavljanje pitanja:

  • Podrška (live chat, pitanja i odgovori)
  • Personalno mentorstvo
  • Zajednica članova
  • Kursevi obuke, korak po korak
  • Nedeljni časovi uživo (i još 100 sati repriza)
  • Online certifikacija preduzetnika
  • Affiliate program
  • Umrežavanje
  • itd.

OnLine zarada na netu sa Wealthy Affiliate

Wealthy Affiliate Community sam se priključio kao besplatni član 2017. godine i nisam nadogradjivao svoje članstvo sve do 2019. God.!  Mogao sam da kreiram blog (kao besplatan član) na njihovom besplatnom poddomenu i tako da  eksperimentišem sa idejama. Nikada ne morate da nadogradite svoje članstvo na premium ako to ne želite.

Kada sam se ipak odlučio na taj korak i nadogradio članstvo na Premium 2019. godine, sve mi se otvorilo. Prvi mesec Premium članstva (opciono) je samo 19 USD! Odmah sam proučio novootključane treninge i počeo sa implementacijom lekcija. Evo kratkog pregleda onoga što je pokriveno u lekcijama na Wealthy Affiliate:

  • Kako zaraditi novac na internetu uz pomoć affiliate marketinga
  • Kako pronaći profitabilnu nišu na osnovu vaših interesovanja
  • Kako napraviti i postaviti svoj web sajt
  • Kako pronaći ključne reči
  • Kako kreirati sadržaj bogat ključnim rečima koji se rangira na pretraživačima
  • Kako koristiti affiliate programe za unovčavanje vašeg web sajta

…. i još mnogo toga

Obuka korak-po-korak

Sva obuka je postavljena korak po korak kako bi se potpuno eliminisala preopterećenost i zbunjenost. Možete samo označiti zadatke koje ste završili i preći na sledeću lekciju. Kyle, vlasnik, vodi vas kroz svaki korak u video lekcijama, pokazujući vam kako da pokrenete vlastiti online posao koristeći korake koji se mogu primeniti. Potpuno je prilagođen početnicima, tako da svako može izgraditi profitabilan online posao iz temelja!

Podrška, aktivna zajednica

Sama zajednica bogatih affiliate-a je razlog zašto mnogi besplatni članovi vrše nadogradnju. Postoji preko 1,5 miliona članova iz celog sveta koji dele svoja lična iskustva o svojim online poslovima! Toliko članova može da vam pomogne da odgovore na sva pitanja, tako da se nikada ne osećate sami. Vlasnici, Kyle i Carson, takođe su aktivni u zajednici i redovno objavljuju. Ja lično ne provodim vreme u sekciji zajednice jer radije radim na razvoju svog poslovanja.

U svakom slučaju NEĆETE nikada ostati sami da shvatite stvari!

Premium Hosting

Svi članovi dobijaju vrhunski WordPress hosting na izuzetno bezbednoj platformi sa moćnim serverima. Ovo je verovatno jedna od najvažnijih karakteristika.

Evo nekih karakteristika…

  • Prosečno vreme učitavanja stranice je 1,3 sekunde
  • Dvostruki hosting osigurava da je vaša stranica uvek u funkciji
  • Sigurnosne kopije (Back-ups) svaka 24 sata
  • Tehnička podrška će vratiti vaš web sajt ako slučajno nešto zabrljate
  • Tehnička podrška je dostupna 24/7 da bi vam pomogla u bilo čemu u vezi sa vašim sajtom (ovo je jedan od razloga zašto volim Wealthy Affiliate)

Neverovatna tehnička podrška 24/7 

Jedna od najvažnijih karakteristika WA, po mom mišljenju, je tehnička podrška. Oni su tu da pomognu 24/7 i vrlo su stručni i korisni. Ako ste budni do kasno na blogu u 2 ujutro, a vaš sajt ima problem, oni su tu da vam pomognu! Veoma sam zahvalan na podršci koju su mi pružali u ranijem periodu.

Opcije članstva

Svi članovi počinju sa besplatnim Starter članstvom, koje nikada ne ističe. Za pridruživanje nije potrebna kreditna kartica. Za one koji vide vrednost u platformi i žele svoje online poslovanje da podignu na viši nivo, Premium članstvo je opciona nadogradnja.

Evo uporednog grafikona:

OnLine zarada na netu sa Wealthy Affiliate

Na kraju

Sa preko 1,5 miliona članova (i besplatnih i Premium) iz celog sveta, očigledno je da Wealthy Affiliate napreduje. Zašto? Jer vrednost je jednostavno neuporediva.

Ako želite da izgradite profitabilno online poslovanje u vezi svojih strasti, interesovanja i stila života, ne možete pogrešiti sa ovom platformom. Wealthy Affiliate se može pridružiti 100% besplatno i dobićete solidno razumevanje o tome kako izgraditi uspešno online poslovanje od samog početka.

Pridružite se Wealthy Affiliate već danas i započnite svoj besplatni online poslovni trening

Originally posted 2021-11-23 16:36:40.

https://i0.wp.com/zarada.nanetu.rs/blog/wp-content/uploads/Wealthy-Affiliate-zarada.png?fit=660%2C330&ssl=1https://i0.wp.com/zarada.nanetu.rs/blog/wp-content/uploads/Wealthy-Affiliate-zarada.png?fit=128%2C64&ssl=1Zarada na NetuAffiliate marketingAffiliate Marketing,kako zaraditi novac od kuce,kako zaraditi online,kako zaraditi preko interneta,online zarada,online zarada od kuce,posao od kuce,Wealthy Affiliate,zarada na internetu
 Wealthy Affiliate… Kako funkcioniše? Da li je za vas?Kažu da nikada ne treba promovisati nešto što ne bi preporučili svojoj porodici ili prijateljima. I ja se držim tog principa. Wealthy Affiliate je apsolutno platforma koju preporučujem svojim prijateljima, porodici i svima koji žele naučiti affiliate marketing na ispravan, etički...