Politika privatnosti


Politika privatnosti

Ko smo mi

Vodimo računa o vašoj privatnosti i želimo biti sigurni da znate kako se s vašim podacima postupa na zarada.nanetu.rs. Ispod ćete pronaći sve informacije o tome kako prikupljamo podatke na ovoj web stranici i šta sa tim radimo. Vaše iskustvo provedeno na sajtu naš je glavni prioritet, pa želimo SVE osigurati da se osećate sigurno i ugodno.

Ako imate bilo kakvih pitanja, pošaljite mi poruku na admin@zarada.nanetu.rs

Adresa naše web stranice je: http://zarada.nanetu.rs.

Koje lične podatke prikupljamo i zašto ih prikupljamo

Komentari

Kada posetioci ostave komentare na web strani, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i IP adresu posjetitelja i niz korisničkih podataka pretraživača kako bi pomogli u otkrivanju neželjene pošte. Anonimni niz kreiran s vaše adrese e-pošte (koji se takođe naziva hash) može se dostaviti usluzi Gravatar da vidi da li ga koristite. Pravila o privatnosti usluge Gravatar dostupna su ovde: https://automattic.com/privacy/. Posle odobrenja vašeg komentara, slika vašeg profila vidljiva je javnosti u kontekstu vašeg komentara.

Mediji

Ako slike učitavate na web stranu, trebali biste izbegavati prenos slika sa uključenim podacima o lokaciji (EXIF GPS). Posetioci web stranice mogu preuzeti i izvući bilo koje podatke o lokaciji sa slika na web stranici.

Kontakt obrasci

Ako na ovoj web stranici pošaljete obrazac za kontakt, biće poslat e-mail, ali lični podaci se ne čuvaju.

Kolačići

Ako ostavite komentar na našoj web stranici, možete se prijaviti sa čuvanjem vašeg imena, adrese e-pošte i web stranice u kolačiće. Ovo je za vašu udobnost tako da ne bi trebalo ponovo da ispunjavate svoje detalje kada ostavite još jedan komentar. Ovi kolačići traju godinu dana. Kada se prijavite, takođe ćemo postaviti nekoliko kolačića za čuvanje podataka o prijavi i izboru prijave. Ako se odjavite sa svog računa, kolačići za prijavu biće uklonjeni. Ako uredite ili objavite članak, u vaš web pregldač će se sačuvati dodatni kolačić. Ovaj kolačić ne sadrži nikakve lične podatke i jednostavno označava ID posta članka koji ste upravo uredili. Ističe nakon 1 dana.

Ugrađeni sadržaj s drugih web stranica

Članci na ovoj stranici mogu uključivati ​​ugrađeni sadržaj (npr. Videozapisi, slike, članci itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web lokacija ponaša se na potpuno isti način kao da je posetilac posetio drugu web stranicu. Ove web stranice mogu prikupljati podatke o vama, upotrebljavati kolačiće, ugrađivati ​​dodatno praćenje treće strane i nadzirati vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na toj web lokaciji.

Analitika

Na našoj web stranici koristimo Google Analytics za praćenje korisničkih podataka uključujući vrstu uređaja, lokaciju, vrstu operativnog sistema, vrstu web pregldača, navode detalje web stranice, vreme posete, vreme provedeno na web stranici itd. Nikada nećemo deliti, prodavati ili iznajmljivati ​​vaše podatke drugima, obećavamo. Google Analytics upotrebljavamo jednostavno da bismo bolje upoznali ko su naši korisnici i koja vrsta sadržaja ih zanima. Ako se želite isključiti iz ove, preuzmite dodatak pregldača za isključivanje usluge Google Analytics .

S kim delimo vaše podatke

Vaši podaci nikada neće biti deljeni, prodati ili iznajmljeni trećim stranama.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci zadržavaju se u nedogled. To je način da možemo automatski prepoznati i odobriti sve sledeće komentare, umesto da ih držimo u redu za moderiranje. Za korisnike koji se registruju na našoj web stranici (ako postoje), takođe čuvamo lične podatke koje daju u njihov korisnički profil. Svi korisnici mogu u bilo kojem trenutku videti, urediti ili izbrisati svoje lične podatke (osim što ne mogu promeniti korisničko ime). Administratori web stranica takođe mogu videti i urediti te podatke.

Koja su prava nad vašim podacima

Ako na ovom sajtu imate nalog ili ste ostavili komentare, možete zatražiti izvoznu datoteku ličnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Možete i zatražiti da izbrišemo sve lične podatke koje imamo o vama. Ovo ne uključuje podatke koje smo dužni čuvati u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe.

Gde šaljemo vaše podatke

Komentari posetiocaa mogu se proveriti putem automatske usluge otkrivanja neželjene pošte.

Izvor: Akismet

Prikupljamo podatke o posetiocima koji komentarišu pomoču anti-spam uslugu Akismet. Podaci koje prikupljamo zavise o načinu na koji korisnik postavi Akismet za web stranu, ali obično uključuje IP adresu komentatora, i URL web sajta (zajedno s ostalim podacima koje komentator direktno pruža, poput njihovih imena, korisničkog imena, adrese e-pošte i sam komentar).