Coinbase-digitalni novčanik

Šta je Traffic Zipper?

 
 
 UltimativniTraffic System
UPOZORENJE:Nemojte ovo citati ako Vas ne zanima internet zarada >
Traffic Zipper
povećanje prometa na web sajtovima
Predstavljam vam   “Traffic Zipper”
 
jednostavnu   “saobraćajnu mašinu”
 
najgenijalniji marketinški sistem za promovisanje ponuda i povećanje prometa na web sajtovima
Traffic Zipper-upravljate svojim e-mailovima pomoću bilo kojeg List Builder programa
 
 

Kako funkcioniše Traffic Zipper?

Šta je svima potrebno za promovisanje proizvoda, sajta ili affiliate linka?

PROMET!
 
 
Ako ne znate kako da promovišete svoje poslove na netu, nedostaje vam promet na sajtu, ovo je prilika za vas.

Bez obzira na to šta vam je ranije rečeno, promet na sajtu ne mora da bude težak, pa čak ne mora ni dugo da traje da biste došli do posetioca i bili uspešni! 
Prateći jednostavan Traffic Zipper sistem, zapravo možete videti dosledan i kontinuiran saobraćaj vašeg linka, dosledno i gotovo odmah!  
Traffic Zipper vam omogućava da upravljate svojim e-mailovima pomoću bilo kojeg List Builder programa koji trenutno podržavaju. Više o nekim List Builder programa i Safelist marketingu pročitajte na blogu.

 

Trenutno postoje 24 integrisana programa, a još se dodaju novi.   Pogledajte samo ovaj spisak Viral List Builder i Safelist mailer sajtova: LeadsLeap-Izvrsna platforma za sve marketinške potrebe-posao od kuce
LeadsLeap-Izvrsna platforma za sve marketinške potrebe-posao od kuce


 
Adchiever.com, BuildMyDownlines.com , Bweeble.com, DownlineMaxx.com , Email-Hog.com, GuaranteedMails.com , ListBonus.com , ListJoe.com, ListJumper.com , ListNerds.com, ListOutbreak.com , ListSurfing.com, MisterSafelist.com , State-of-the-Art-Mailer.com, TheListAuction.com , InfinityMailerBoost.com, TrafficLeads2IncomeVM.com, ViralAdsUnleashed.com, ViralHosts.com , ViralinBox.com, ViralNugget.com , ViralPLR. com, ViralURL.com i još mnogo toga na putu …

Traffic Zipper će se umesto vas prijaviti na vaše naloge, na ovim web lokacijama, proveriti vaše “vreme do sledećeg slanja e-maila” (tako da ćete tačno znati kada možete povećati saobracaj), i javiti vam se gotovo odmah. 
I ovo je najbolji deo … kad budete spremni za slanje pošte, više se ne morate zasebno prijavljivati i logovati ​​na sve svoje naloge, sa svojim imenom i lozinkom …  
Umesto toga … samo unesite jedan e –mail a sistem će vam poslati sve vaše poruke dok se bavite svojim poslom!.
Ovo je vrlo, vrlo moćno i uštedeće vam sate i sate svake sedmice!
 
Vreme je novac, a Traffic Zipper čini nemoguće mogućim!  Morate isprobati da biste verovali – i upravo sada možete isprobati potpuno besplatno!
 
Postoji još mnogo alata koje ćete otkriti kada se ulogujete u područje za članove.
 

TZ ima rotatore web stranica, rotatore bannera i još mnogo toga! Samo pričekajte dok ne vidite alatku Remote Downline Builder … Ovo je vrhunsko i nikada nisam video još jedan takav alat negde na internetu.

 

Od lansiranja pre par godina došlo je do niza poboljšanja koja zaista ističu Traffic Zipper kao broj 1 alat za generisanje prometa za svakoga ko radi na mreži. Sada imate mogućnost pratiti rezultate svih poruka koje šaljete sa sistema! Recimo da danas šaljete poštu na svih 20 integrisanih programa. Potrošićete 5 minuta na slanje poruke, a zatim se ponovo prijavite na svoj nalog i proverite svoje rezultate …

 

 
Možete da vidite kod koliko je ljudi vaša poruka poslata … koliko ste klikova ostvarili na svakoj web lokaciji … i ako postavite KOD za konverziju na odgovarajuće stranice vašeg web sajta – možete čak i pratiti koliko prodaja ste generisali iz svakog od programa koje ste poslali !

Ovo su neverojatno moćne informacije i reći će vam koliko vaše poruke funkcionišu u svakom programu, tako da ga možete podesiti i poboljšati za maksimalne rezultate – i maksimalnu zaradu!. 

 

Traffic Zipper

Detaljno uputstvo za Traffic Zipper

Kako to funkcioniše? Jednostavno … Ovde su detaljna uputstva za postavljanje.
 
1. Pridružite se Traffic Zipper -u
 
Naravno, prvo što trebate učiniti je da se pridružite Traffic Zipper -u! Besplatno se pridružite.

Kliknite OVDE da biste se pridružili Traffic Zipper -u

Posle registracije, potvrdite prijavu u e-mailu koji vam odmah stiže u vaš e-mail box. Ulogujte se u prostor za članove Traffic Zipper -a i odvojite nekoliko minuta za gledanje videozapisa za brzi početak. Video se nalazi na glavnoj stranici kada se prijavite.

2. Podesite svoj sistem
 
Nakon što ste prijavljeni na Traffic Zipper, morate potrošiti neko vreme i postaviti svoj sistem. Ovo vam može oduzeti vreme pa planirajte malo vremena … Posle postavljanja vašeg sistema uštedećete bezbroj sati svakog meseca!

a. Kliknite na Moj račun – Moj profil
 
Proverite da li su podaci o vašem računu tačni i navedite svoje podatke o plaćanju. Traffic Zipper će platiti proviziju na vaš račun, odnosno Wallet za većinu kripto valuta. Sve što treba da učinite je da unesete svoj Wallet Address i odaberete valutu.

b. Postavite My List Builders
 
Zatim postavite svoj ListBuilders. Prva stvar je da definišete svoje graditelje lista na koje ste već prijavljeni. Ovo je STVARNO COOL!

Pomoću Traffic Zipper -a možete izabrati samo one programa kojima već pripadate. Programi na koje se niste pridružili neće biti “aktivni” za slanje vaših oglasa.

Aktiviranjem alata za izradu lista postavljate sistem tako da može slati vaše oglase resursima putem Traffic Zippera. Ovo će imati više smisla kad pređem na korake oglašavanja.

Dakle, čekirajte samo one koje želite uključiti u slanje pošte, čiji ste član jer ćete morati uneti podatke za prijavu svakog programa a za to će trebati vremena.

Ako se želite pridružiti bilo kom od navedenih programa, jednostavno kliknite link za pridruživanje, a posle registracije dovršite postavljanje u tom programu.

Ne zaboravite da kliknite na SPREMI pri dnu stranice.

c. Upravljajte detaljima o sastavljaču liste
 
U ovom delu videćete sve Graditelje lista koje ste prijavili u gornjem odeljku. Svi sajtovi na koje se niste pridružili ili niste član neće biti prikazane ovde.

Neke stvari koje morate znati pre početka:

Svaki program traži korisničko ime, lozinku i ID programa. Često se vaš ID programa razlikuje od vašeg korisničkog imena za prijavu. Sistemu treba oboje. Korisničko ime i lozinka omogućavaju sistemu da se prijavi u vaš program za slanje oglasa. ID programa omogućava novim članovima da vam se pridruže putem programa Traffic Zipper! (Još jedna ušteda vremena).

Na primer, za InfinityMailerBoost.com , moje korisničko ime je stef, ali moj programski ID je 6177. 6177 je ID koji se povezuje s mojom web lokacijom InfinityMailerBoost.com. Ako vam ovo nije jasno, kontaktirajte me pre nego nastavite jer ove informacije moraju biti tačne da bi sistem radio za vas.

Kada završite sa unosom svih svojih korisničkih imena, lozinki i ID -ova za svoje programe, treba da kliknete na SAVE pri dnu stranice. Ovo će sačuvati sve vaše ID -ove.

PAŽNJA: MORATE kliknuti na SAVE da biste sačuvali svoje podatke u sistemu.

d. Postavljanje Remote Downline Builder -a
 
U odeljku My List Builders videćete padajući meni pod nazivom Remote Downline Buider. Ovo je odeljak osmišljen da vam pomogne u izgradnji nizova u nekoliko izvora prometa.

OPREZ: Na ovoj listi ima mnogo programa … I ne dopustite da vas ovaj odeljak zastraši … jednostavno unesite ID -ove programa kojima već pripadate.

Ako ste početnik u internet marketingu, pridružujte se programima polako, jedan po jedan … postavite ih, a zatim unesite svoje ID -ove dok to radite. NE pridružujte se svim programima odjednom ok?

e. Postavljanje vaših rotatora
 
Ovo je zaista zabavan deo jer ovde možete postaviti rotator za svoje glavne programe. Kliknite na Rotators, a zatim postavite rotaciju web stranice i bannera. Ako nemate više web stranica ili banera, možete preskočiti ovaj odeljak.

Pratite upustva na stranici da biste dodali svoje linkove i bannere

f. Vreme za slanje pošte
 
Ovo je ono o čemu se radi u programu … slanje email poruka na sve vaše liste pritiskom na dugme! Postavljanje može potrajati, ali razmislite o vremenu koje ćete uštedeti pri slanju oglasa!

Kliknite na Pošalji poštu

Biće vam predstavljen video zapis koji možete pogledati kako biste videli kako koristiti funkciju Slanje pošte. Takođe će vam biti prikazan link za proveru statusa pošte na svim hostovima.

Sistem će proveriti sve vaše programe sa spiska i obavestiti vas koji ispunjavaju uslove za slanje pošte.

Nakon što sistem navede vaše programe, možete proveriti one koje želite poslati. Sistem će vam reći na koje se liste može poslati, a ako još nije spreman, sistem će vam reći KAD možete poslati.

Ozbiljno, ovo je tako ZDRAVO i odlično štedi vreme.

Nakon što odaberete liste za slanje, jednostavno unosite svoj oglas baš kao što biste učinili da ste ušli u svaki program zasebno.

 

Zaključak
 
Na internetu nema ničeg sličnog – tačka.
 
 
Vrijeme je novac – pa ako ste spremni za oboje, počnite odmah s Traffic Zipperom. Bićete potpuno oduševljeni. Sve što treba da učinite je da popunite jednostavnu prijavu ispod.

 

 

 

 

Originally posted 2021-10-12 14:53:06.

https://i0.wp.com/zarada.nanetu.rs/blog/wp-content/uploads/Traffic-Zipper-Simple-Traffic-Machine.jpg?fit=600%2C900&ssl=1https://i0.wp.com/zarada.nanetu.rs/blog/wp-content/uploads/Traffic-Zipper-Simple-Traffic-Machine.jpg?fit=64%2C96&ssl=1Zarada na NetuInternet marketingWeb Traffickako zaraditi na internetu,kako zaraditi novac od kuce,kako zaraditi online,kako zaraditi preko interneta,online poslovi za studente,online zarada od kuce,Page Views,posao od kuce,Unique Visitors,veb saobracaj,Viral List Builder,viral mailer,web traffic,zarada na internetu
Šta je Traffic Zipper?  UPOZORENJE:Nemojte ovo citati ako Vas ne zanima internet zarada >Predstavljam vam   'Traffic Zipper' jednostavnu   'saobraćajnu mašinu' najgenijalniji marketinški sistem za promovisanje ponuda i povećanje prometa na web sajtovima  Kako funkcioniše Traffic Zipper?Šta je svima potrebno za...