Šta su Traffic Exchanges sajtovi?

Traffic Exchanges sajtovi rade na jednostavnom principu razmene pregleda stranica.

Kako oni zapravo rade?

Najjednostavniji odgovor je da su to web lokacije na kojoima se članovi slažu da gledaju oglase  ostalih članova kako bi zaradili reklamne kredite za svoje oglase.

Traffic-Exchange
Šta su Traffic Exchanges sajtovi?

Postoji deo na Traffic Exchanges sajtovima na kom  članovi “surfuju”. Surfbar ima  tajmer sa odbrojavanjem za prikazivanje stranica ostalih članova i ikonama za prelazak na sledeću web lokaciju. Tajmeri za surfovanje variraju od 3 sekunde do čak 30 sekundi. Web stranicu možete pregledati jednu za drugom. Tako zarađujete gotovinu i kredite. Zatim možete koristiti te kredite za dovođenje prometa na vašu web stranicu. Ostali će članovi pregledati vašu web stranicu i zaradićete dodatni novac.

Traffic Exchanges sajtovi (razmene prometa) odličan su način za postizanje stalnog dnevnog prometa na svojim oglasima, ali imate samo kratko vreme  sa mogućnošću da privučete pažnju vaše publike, tako da dugotrajne prodajne stranice ne rade dobro kada se promovišu na TE sajtovima. Treba da  upotrebite kratku stranicu koji privlači pažnju, poznatu I kao splash page, za promociju vašeg poslovanja. Većina TE sajtova ima više alata ( referral toolbox) za promovisanje ( splash page, banners, text links …) koje možete koristiti prilikom promocije.

Česta greška koju prave novi neiskusni članovi na TE sajtovima je surfovanje samo na toj razmeni. Najefikasnije ćete iskoristiti svoje vreme surfajući na više TE istovremeno  korišteći više kartica, idealno na 4 ili 5. Tako možete maksimizovati vreme koje provodite surfajući kako biste generisali promet za vaše oglase. Postoje i drugi načini za promociju sebe i svojih proizvoda na razmenama prometa, zato se obavezno upoznajte I iskoristite celokupan prostor za oglašavanje koji vam je dostupan.

Gde početi … Ako tražite pravi smer, predlažem vam pridružite se EasyHits4U, LeadsLeap i Trend Trax Pro. Ako planirate koristiti razmenu prometa u oglašavanju, ove tri razmene ne samo da isporučuju visoke konverzije, kvalitetan promet, ali i nagradjuju redovne surfere sa više kredita za oglašavanje.