Coinbase-digitalni novčanik
Traffic Coops sajtovi i kako ih koristiti
Traffic Coops sajtovi i kako ih koristiti

Affiliate marketari koji zarađuju na internetu (make money online – MMO) mogu koristiti traffic coops  sajtove ili zadruge kako bi dobili stvarne preglede sajtova od nekoliko stotina ili čak i više hiljada drugih marketera. Ako se bavite internet marketingom, verovatno već imate web sajt, blog ili stranicu za prikupljanje potencijalnih kupaca (capture page) koju promovišete kako biste generisali potencijalne klijente.

Traffic coops sajtovi su pravi izbor kako za iskusne affiliate marketare , tako i za početnike u affiliate marketingu. Traffic coops sajtovi mogu poslati ciljani saobraćaj na vaš sajt ili web stranicu i pomoći vam da dobijete više potencijalnih klijenata dokle god imate plaćene kredite.

Šta su to Traffic coops sajtovi?

Ako niste upoznati sa saobraćajnim zadrugama, to su stranice koje šalju promet (posetioce weba) iz mnogo različitih izvora, ponekad iz stotinu izvora, na web stranice svojih članova. Neke zadruge (Traffic coops sajtovi) ostvaruju promet uglavnom iz TE (traffic exchanges) sajtova, dok druge generišu web traffic iz drugih izvora oglašavanja. Ciljna publika traffic coops sajtova su ljudi zainteresovani za generisanje prometa  i zarađivanje novca na internetu.

Kako dobiti kredite za reklamiranje?

Kupovina kredita

Najlakši i najčešći način da učestvujete u Traffic coops kooperaciji je da platite mesečnu članarinu ili kupite deo coop-a, što vam omogućava da dodate svoju veb stranicu koja će se rotirati na stotinama sajtova sa prometom zajedno sa svim ostalim članovima coop grupe. Mesečne naknade obično počinju od oko 10 USD mesečno zavisno od toga koliko posetioca želite.

Besplatna varijanta

Druga opcija je besplatna ruta, koja uključuje slanje web saobraćaja na vaš coop link. Kada se pridružite Traffic coop sajtu dobićete svoj vlastiti coop link. Oglašavanjem vašeg coop linka na TE (traffic exchanges) sajtovima, zaradićete kredite koje možete dodeliti svojoj web stranici. Što više kredita dodelite, više će se vaša stranica prikazivati na ekranima drugih članova na svim izvorima web saobraćaja.

Zašto koristiti Traffic Coops?

Saobraćajne kooperacije su odličan način da privučete prave, ciljane posetioce na web stranicu koju reklamirate uz ograničeni budžet. Korištenje saobraćajnih kooperanata je mnogo pristupačnije od kupovine solo oglasa, malih oglasa i MMO-a.

Takođe, Traffic coop sajtovi eliminišu vas frustracija pokušavajući da otkrijete koji su izvori saobraćaja najbolji. Najbolji Traffic coop sajtovi održavaju samo najproduktivnije traffic stranice u svojoj mreži, pružajući članovima najbolji mogući promet.

Kako postići rezultate sa Traffic Coops

Postoji ispravan i pogrešan način upotrebe Traffic coop sajtova. Samo pridruživanje kooperaciji ne znači da ćete dobiti rezultate koje želite. Ako želite stvarno generisati potencijalne klijente i registracije za svoju ponudu, što je verovatno vaš cilj, definitivno NE biste trebali promovisati glavnu stranicu svog web sajta u prometnim kooperacijama.

Ako želite da dobijete najbolje moguće rezultate, kreirajte zanimljivu stranicu za prikupljanje potencijalnih klijenata (capture page) koja dovoljno intrigira potencijalne klijente da od njih bude zatraženo da navedu svoje ime i svoju e-mail adresu. Kada dobijete kontakt informacije od potencijalnih klijenata, možete ih poslati na stranicu zahvalnosti koja nudi neku prodaju (link za prijavu) ili još bolje poklonite im nešto besplatno. Čitava poenta je da napravite svoju listu pretplatnika, što je vaša najveća prednost kao internet marketara. To je razlog zašto biste trebali izbegavati amaterske marketinške greške kao što je promovisanje vašeg web sajta sa repliciranim mogućnostima.

Koje Traffic coop sajtove preporučujem

Intenet marketarima je dostupno mnogo Traffic coop sajtova. Najbolje vode pošteni vlasnici od poverenja i dozvoljavaju samo kvalitetne izvore saobraćaja u svojim mrežama. Tokom godina mnogi Traffic coop sajtovi su dolazili i propadali.  Zato vam ovde preporučujem  3 najbolja Traffic coop sajta za postizanje najboljih mogućih rezultata.

The Downliner

The Downliner - traffic coop sajt
The Downlinertraffic coop sajt

Downliner je moj izbor broj 1 jer postoji godinama i ima preko 8500 različitih izvora prometa. Ova zadruga prevazilazi sve ostale. Možete objavljivati ​​na društvenim mrežama, integrisati svoj autoresponder i koristiti mnogo različitih vrsta oglašavanja kao što su baneri i tekstualni oglasi. Besplatni članovi su dobrodošli, a nadogradnje počinju od ispod 10 USD mesečno.

Pridružite se u Downliner OVDE

Viral Traffic Coop

Viral Traffic Coop - traffic coop sajt
Viral Traffic Cooptraffic coop sajt

Viral Traffic Coop je u vlasništvu Darrena Olandera, koji testira i prati stotine izvora prometa i isporučuje najbolje preporučeni traffic na vašu web stranicu. Ovo vam štedi stotine dolara u oglašavanju ako se kupuje odvojeno od ovih pojedinačnih izvora. Svaki paket košta 25 dolara (jednokratna naknada) i mora se kupiti pre prvog u mesecu.

Pridružite se u Viral Traffic Coop OVDE

Harvest Traffic Coop

Harvest Traffic Coop - traffic coop sajt
Harvest Traffic Cooptraffic coop sajt

Iako je novija zadruga, Harvest Traffic Coop brzo raste i daje prave rezultate za članove. Njihov coop okvir ne sadrži nikakve banere, sisteme ocenjivanja ili bilo koju drugu vrstu reklama koji bi skrenuli pažnju sa prikazanih web stranica članova. Možete koristiti ovaj coop kao besplatni član ili kupiti vrlo jeftinu mesečnu nadogradnju za manje od 8 USD.

Pridružite se u Harvest Traffic Coop OVDE

BONUS :

eTrafficCoop – dokazano Traffic Co-Op rešenje

Promet je zasnovan na online marketingu, ali možete promovisati bilo koji web sajt. Kredite za reklamiranje možete i sami zaraditi a za one članove koji ne žele da odvoje vreme za zaradu kredita, ali žele neograničen promet imaju odličnu ponudu. Za 25 USD godišnje dobijate neograničen promet na 5 web stranica, 5 baner oglasa i 5 tekstualnih oglasa.

Pridružite se u eTrafficCoop OVDE

Zaključak

Traffic coop sajtovi dostupni su internet marketerima koji ih koriste i ostalima da više reklamiraju svoje stranice. Postoje besplatne i plaćene opcije, tako da ih svako može koristiti kao deo svoje strategije za generisanje potencijalnih kupaca.

Da li ste do sada koristili Traffic coop sajtove? Ako jeste, koji je vaš favorit? Molim da podelite u komentarima ispod vasa iskustva.

Originally posted 2022-02-22 17:54:48.

https://i0.wp.com/zarada.nanetu.rs/blog/wp-content/uploads/sta-su-Traffic-Coops-sajtovi.png?fit=660%2C330&ssl=1https://i0.wp.com/zarada.nanetu.rs/blog/wp-content/uploads/sta-su-Traffic-Coops-sajtovi.png?fit=128%2C64&ssl=1Zarada na NetuTraffic Exchangeskako zaraditi novac od kuce,kako zaraditi online,kako zaraditi preko interneta,Najbolji Traffic Exchange sajtovi,online zarada od kuce,posao od kuce
Traffic Coops sajtovi i kako ih koristitiAffiliate marketari koji zarađuju na internetu (make money online - MMO) mogu koristiti traffic coops  sajtove ili zadruge kako bi dobili stvarne preglede sajtova od nekoliko stotina ili čak i više hiljada drugih marketera. Ako se bavite internet marketingom, verovatno već imate web...