Bez web saobraćaja, iako Vam je na raspolaganju najbolji mogući proizvod, nećete ostvariti prodaju ako niko ne vidi vašu ponudu.

Dobijanje saobraćaja na vašoj web lokaciji je presudno, i više od toga, ciljanje prometa je ključ uspeha!

safelist marketing
safelist marketing

Safelist je zapravo web mesto sa članstvom na kome je moguće dostavljati e-poštu drugim članovima. Slažete se da ćete takođe istovremeno primati e-poštu drugih članova. Najbolje safelist-e šalju svim članovima mail, kako bi potvrdili svoje adrese e-pošte, (dvostruko prijavljivanje) što sugeriše da možete biti sigurni da vam se e-poruke dostavljaju.
Safelist-e su sjajne jer se u trenutku možete obratiti velikoj listi članova koji su sa dvostrukim prijavljivanjem! To je gotovo trenutni pristup velikoj listi za slanje poruka. Stoga je lako uvideti zašto bi mogli stvoriti fantastične koristi kada naučite kako ih pravilno koristiti.

·  Članovi SafeListe-a koriste da oglašavaju svoje web stranice, poslovne prilike i tako dalje ostalim članovima SafeList-a. Ako je ponuda vaše web stranice prilika ili usluga od interesa za ostale članove SafeLista, velika je verovatnoća da će se prijaviti, pridružiti ili kupiti vašu ponudu.

·  Dakle, krajnji zaključak je da SafeLists obavještava svoje članove o najpopularnijim mogućnostima i nudi trenutno buzajući Internet, za koji ti isti članovi zarađuju kredite koji im omogućavaju da postavljaju vlastite oglase i ponude na SafeList.

·  Sigurne liste najisplativiji su način da vašu ponudu pogleda hiljade ljudi.

Zarada na NetuSafelist Marketingsafelist,viral mailer
Bez web saobraćaja, iako Vam je na raspolaganju najbolji mogući proizvod, nećete ostvariti prodaju ako niko ne vidi vašu ponudu.Dobijanje saobraćaja na vašoj web lokaciji je presudno, i više od toga, ciljanje prometa je ključ uspeha! safelist marketing Safelist je zapravo web mesto sa članstvom na kome je moguće dostavljati e-poštu...