Coinbase-digitalni novčanik
PTCshare
Paid To Click sajt – PTCshare

Paid To Click sajt – PTCshare

Od kreatora MyTrafficValue i PaidVerts stranica stiže i PTCShare.

PTCshare je veb stranica koja nudi mogućnost zarade novca putem plaćenih klikova (Paid To Click, PTC). PTC programi su popularni na internetu i omogućavaju korisnicima da zarađuju novac klikom na oglase.

Na PTCshare platformi, korisnici se registruju i dobijaju pristup listi reklama koje mogu kliknuti. Svaki klik na oglas donosi određeni iznos novca koji se nakuplja na korisničkom računu. Nakon što se dostigne određeni iznos, korisnici mogu zatražiti isplatu svojih zarada.
Korištenje same stranice i registracija na istu je potpuno besplatno, to je bitno reći odmah na početku.
Tvrde da će to biti najveće otvaranje u 2019-oj  i vrlo verovatno imaju pravo, bar ako se gleda uspeh i dugotrajnost PaidVerts-a. Stranica je još u pretpokretanju.

Oglašavanje na ovoj stranici je jednostavnije nego na PaidVerts-u, a i sama stranica je jednostavnija za korištenje i održivija, takođe i bez foruma, a sve da bi po njihovim rečima bila što jednostavnija i brža za korištenje, samim time i pouzdanija. Najbolje u svemu je da vaši referrali koji već koriste PaidVerts, ne moraju ponavljati registraciju, već se mogu samo logovati u PTCShare direktno, time vi zadržavate svoje refferale, a oni sami štede vreme samim time što se ne moraju registrovati opet. Vrlo verojatno su kopirali bazu podataka u PTCShare, što je po meni i logičan potez.

– Kažu da možete zarađivati neograničen broj komisija od strane korisnika koji ulaze preko vašeg reff. linka.
– Dobijate 7 % na svaki kupljeni oglasni paket vašeg referala.
– Dobijate 3 % na svaki klik vašeg referala.

Platni procesori dostupni za korištenje, prema njihovoj listi su: Bitcoin, LiteCoin, Perfect Money, Payeer i SolidTrust Pay.

Registrovati se možete ovde:

PTCShare

Na kraju o PTCshare

Važno je napomenuti da PTC programi obično nude relativno nisku isplatu po kliku, tako da zarada može biti ograničena. Takođe, PTCshare može imati svoje uslove i ograničenja u pogledu minimalne isplate, načina isplate i drugih faktora koje korisnici trebaju uzeti u obzir.

PTCshare i slične platforme mogu biti interesantne za ljude koji žele da zarade neki dodatni novac na internetu. Međutim, važno je biti oprezan i proveriti reputaciju i isplativost PTC programa pre nego što se uključite, jer postoje i mnoge prevare ili nelojalni PTC sajtovi koji ne isplaćuju zarade.

Originally posted 2019-06-01 20:09:00.

https://i0.wp.com/zarada.nanetu.rs/blog/wp-content/uploads/2020/04/PTCshare.png?fit=660%2C293&ssl=1https://i0.wp.com/zarada.nanetu.rs/blog/wp-content/uploads/2020/04/PTCshare.png?fit=96%2C96&ssl=1Zarada na NetuPaid To Click (PTC) zaradapay to click,PTC,PTC zarada,PTCShare,zarada klikom,zarada na netu
Paid To Click sajt - PTCsharePaid To Click sajt - PTCshareOd kreatora MyTrafficValue i PaidVerts stranica stiže i PTCShare.PTCshare je veb stranica koja nudi mogućnost zarade novca putem plaćenih klikova (Paid To Click, PTC). PTC programi su popularni na internetu i omogućavaju korisnicima da zarađuju novac klikom na oglase.Na...