PTCshare
PTCshare

Od kreatora MyTrafficValue i PaidVerts stranica stiže i PTCShare.
Korištenje same stranice i registracija na istu biće potpuno besplatno, to je bitno reći odmah na početku.
Tvrde da će to biti najveće otvaranje u 2019-oj  i vrlo verovatno imaju pravo, bar ako se gleda uspeh i dugotrajnost PaidVerts-a. Stranica je još u pretpokretanju.

Oglašavanje na ovoj stranici bi trebalo biti jednostavnije nego na PaidVerts-u, a tvrde da će i sama stranica biti jednostavnija za korištenje i održivija, takođe i bez foruma, a sve da bi po njihovim rečima bila što jednostavnija i brža za korištenje, samim time i pouzdanija. Najbolje u svemu je da vaši referrali koji već koriste PaidVerts, ne moraju ponavljati registraciju, već se mogu samo logovati u PTCShare direktno, time vi zadržavate svoje refferale, a oni sami štede vreme samim time što se ne moraju registrovati opet. Vrlo verojatno su kopirali bazu podataka u PTCShare, što je po meni i logičan potez.

– Kažu da možete zarađivati neograničen broj komisija od strane korisnika koji ulaze preko vašeg reff. linka.
– Dobijate 7 % na svaki kupljeni oglasni paket vašeg referala.
– Dobijate 3 % na svaki klik vašeg referala.

Platni procesori dostupni za korištenje, prema njihovoj listi su: Bitcoin, LiteCoin, Perfect Money, Payeer i SolidTrust Pay.

Registrovati se možete ovde:

PTCShare
Zarada na NetuPaid To Click (PTC) zaradaPTCSharepay to click,PTC,PTC zarada,PTCShare,zarada klikom,zarada na netu
PTCshare Od kreatora MyTrafficValue i PaidVerts stranica stiže i PTCShare. Korištenje same stranice i registracija na istu biće potpuno besplatno, to je bitno reći odmah na početku. Tvrde da će to biti najveće otvaranje u 2019-oj  i vrlo verovatno imaju pravo, bar ako se gleda uspeh i dugotrajnost PaidVerts-a. Stranica...