Coinbase-digitalni novčanik

Kao što znate svi žele zaraditi nešto novca. A ako taj novac možete zaraditi sedeći za računarom kod kuće, za nekoliko minuta dnevno, ponuda postaje još atraktivnija. Čak i ako zarada postane stvarna, ta vizija izgleda nestvarno.

paidverts-animacija-zarada.nanetu.rs

Na internetu možete pronaći mnogo načina da zaradite novac. Neki od njih zahtevaju posebna znanja i veštine, dok su drugi javno dostupni, i da bi počeli raditi s njima, ne treba Vam gotovo nikakvo znanje.

Jedna od takvih metoda zarade, od koje svako može početi, je projekt Paidverts. Paidverts je trenutno jedna od najboljih Paid to Click stranica. Recenzije pokazuju da postoji mogućnost da zaradite dobar novac, ako znate što je suština takve zarade.

Kliknite na oglašavanje

Prvi i glavni izvor prihoda na stranici je gledanje plaćenog oglašavanja. To su jednostavne sponzorisane veze koje vode do partnerskih web-lokacija. Svako može postavitii takav oglas i to vam daje mogućnost da u brže povećate zaradu na svom računu. Zato, ima smisla ulagati u projekat kako bi dobili više.

Sakupljanje BAP-a i povećanje cene klikova

Još jedna zanimljiva funkcija ove stranice je interna valuta – tzv. BAP. To su tačke koje mogu povećati cenu klika za svaki oglas. Što ih je više, to je plaćeno oglašavanje veće sa kojim bi učesnik projekta trebao raditi. Dakle, Paidverts motiviše korisnike da rade više, zarađuju bapsove, a zatim ih troše na ‘pumpanje’ samog računa i, kao rezultat, na povećanje visine prihoda.

Takođe, “Baps” se može potrošiti na kupovinu i prodaju deonica. Ovo je još jedan alat s kojim možete zaraditi. Registrovani korisnici imaju pravo trgovati njima, čime ostvaruju dobit ili ostvaruju gubitke (zavisi od kursa). Recenzije na stranici Paidverts.com napominju da čak i na neto trgovini tim deonicama postoji prilika da se “podigne” prilično dobar novac.

Kako početi?

Ovde je prilično jednostavno doći do posla. Sve što Vam treba je registrovan račun i slobodno vreme.

PaidVerts
OVDE SE REGiSTRUJTE

U samom početku kada se registrujete, i bez referala, možete dnevno naklikati preko 0.30$ kao standard član, a ako imate sreće mozete dobiti i reklame od 0.50$ ili čak par dolara. Prvi dolar možete zaraditi vec posle 3-4 dana redovnog rada. Tada ga možete ponovno uložiti.

Upgrade je 0.05$ i potrebno je da sakupite 2500 BAP da bi mogli kupiti upgrade sa svog balansa, a time ćete biti u prilici da dnevno dobijate preko 30-40 reklama različitih vrednosti. Ovaj PAIDVERTS upgrade obavezno kupujte, a ako želite još skuplje reklame, možete kupiti upgrade od 2.99$ ili 19.99$ (a tada dobijate bezobrazno skupe reklame svaki dan). Ovi upgrade traju po 7 dana, ali dobijete daleko više para nego sto ste uložili.

Zarada od referala na PAIDVERTS nije narocito velika. Dobićete 5% od zarade svakog od njih ali zato imate 10% od iznosa koji referal potroši na reklame. Vremenom, povećavanjem broja referala i kolicine BAP (bonus Ad Points) dobijaćete sve skuplje reklame pa ćete moći dnevno zaradjivati oko 3,5 ili vise dolara. Dakle, dobijanjem velikog broja refferala, možete napraviti dobaru zaradu.

Radeći takve stransakcije i uključujući logiku, možete brzo početi zarađivati ​​dobre iznose. Pokušajte, odjednom će vam se svideti!

Originally posted 2016-09-30 17:14:23.

Zarada na NetuPaid To Click (PTC) zaradainternet zarada,Paidverts,pay to click,PTC,PTC zarada,zarada na netu
Kao što znate svi žele zaraditi nešto novca. A ako taj novac možete zaraditi sedeći za računarom kod kuće, za nekoliko minuta dnevno, ponuda postaje još atraktivnija. Čak i ako zarada postane stvarna, ta vizija izgleda nestvarno.Na internetu možete pronaći mnogo načina da zaradite novac. Neki od njih zahtevaju posebna znanja i veštine,...