Coinbase-digitalni novčanik

Ovo je pregled i najbolja PTC strategija za jednu od najproverenijih i najboljih PTC stranica: Scarlet Clicks.

Scarlet-Clicks – najbolja strategija za PTC

Samo bi ta postignuća sama po sebi dala dovoljno razloga za postavljanje Scarlet Clicks na jedno od naših najboljih mesta. Ali Scarlet Clicks je mnogo više od samo pouzdane stranice PTC-a.
Ima sjajan potencijal zarade i moje lično iskustvo je apsolutno pozitivno u gotovo svim mogućim aspektima.


Već 11 godina, od 2009. godine, Scarlet Clicks deluje bez većih problema.
Stranica plaća članovima na vreme, svaki put i imaju besprekornu reputaciju.

Scarlet-Clicksnajbolja strategija za PTC i iznajmljene refferale

Kao što je već ranije rečeno, iznajmljeni refferali ključni su za zaradu na PTC stranicama, a Scarlet Clicks nije izuzetak.
Ako želite zaraditi nešto ozbiljnije gotovinu, moraćete uložiti.
Pronašli smo Scarlet Clicks kao vrlo dobro mesto za ulaganje i verovatno najbolji program za početak ako ste relativno novi u zarađivanju novca iznajmljenim refferalima i PTC web lokacijama uopšte.

Svima Scarlet preporučujem samo zato što je to najlakši PTC za upravljanje iznajmljenim refferalima.
Jednom kada napravite prvi odabir i proširite dobre aktivne preporuke, taj će izbor ostati aktivan mnogo duže nego na bilo kojem drugom PTC sajtu. Jednom ćete reciklirati vrlo malo reff. nakon što napravite prvi izbor i odvojite dobre i loše refferale.
Preporučujem da uzmete one sa prosekom od 6+. Produživanje iznajmljenih reff. na duže vreme daće vam dobre popuste i uveliko će povećati vašu zaradu. Iako je ovo opšti savet za sve PTC stranice, nije loše ponovno spomenuti: budite informisani o onome šta se događa okolo! Ne želite propustiti česte promocije koje će dati dodatnu vrednost vašem potencijalnom ulaganju i poboljšati konačne rezultate. Ako ste strpljivi i čekate pravi trenutak (jednom u nekoliko meseci), možete godišnje nadograditi s 20% popusta ili produžiti preporučene preporuke s dodatnim popustom.

Strategija za rad sa Scarlet Clicks

Pre svega, morate znati da vam svaka nadogradnja daje još 6 oglasa po ceni od 0,01 USD. Predlažem Vam sledeće 3 opcije.


Prva opcija: (mala zarada) Kupite srebrno godišnje članstvo koje košta 50,00 USD i unajmite 200referrala (maksimum ovog članstva). Kada referrali imaju još 3-4 dana da isteknu, odaberite automatsko plaćanje i nastavite tako. Ne birajte  automatsko plaćanje ranije, samo 3-4 dana pre isticanja. Ne zaboravite da reciklirate referrale koji ne kliknu. Autopay uzima novac za saldo kupovine, a ne za glavni bilans.


Druga opcija: (srednja zarada) Kupujte mesečno zlato ili godišnje zlato (godišnje uštedite 20,00 USD) i iznajmite 500referrala . Kada referrali imaju 3-4 dana do isteka, odaberite automatsko plaćanje i nastavite tako. Ne birajte ranije automatsko plaćanje, samo 3-4 dana pre isteka. Ne zaboravite da reciklirate referrale koje ne kliknu i uvek stavite da je potreban novac automatski, u bilansu kupovine. Autopay uzima novac za saldo kupovine, a ne za glavni bilans. Ova je opcija ista kao prva, ali s više preporuka.


Treća opcija : (velika zarada) Kupujte godišnje zlato i unajmite do 2000preporuka . Možete to učiniti direktno ili u koracima, ali ovde nikad ne birajte automatsko plaćanje i uvek produžite preporuke jedan dan pre isteka na 240 ili 365 dana. Ne kupujte dodatne referrale , to nije toliko isplativo i ne produžujte na 180 dana ili manje.

Uz nadogradnju članovi će primati oglase vrednosti 6 x 0,01 USD i zajedno s nekim klikovima na oglase niže vrednosti moguće je zaraditi oko 25 USD godišnje od vlastitih klikova ako svakodnevno kliknete na oglase.

Neka realna očekivanja su da će 500 odabranih iznajmljenih preporuka ukupno prikupiti oko 2,70 do 3 dolara dnevno (brutto).
Nadograđeni članovi mogu povući do 60 USD odjednom. Vreme čekanja za plaćanje je 4-5 dana.

Minimalna isplata za besplatne i nadograđene članove iznosi samo 2 USD.
Za povlačenje zarade nije potrebno nikakvo ulaganje, ali kao što smo objasnili, to vredi učiniti ako želite zaraditi nešto ozbiljniji novac od samo nekoliko dolara.
Imajte na umu da će te iznajmljivanjem refferala bez kupovine nadogradnje izgubiti novac.

Originally posted 2018-09-22 19:15:00.

https://i0.wp.com/zarada.nanetu.rs/blog/wp-content/uploads/scarlet-2021.jpg?fit=660%2C346&ssl=1https://i0.wp.com/zarada.nanetu.rs/blog/wp-content/uploads/scarlet-2021.jpg?fit=128%2C67&ssl=1Zarada na NetuPaid To Click (PTC) zaradainternet zarada,Paidverts,pay to click,PTC,PTC zarada
Ovo je pregled i najbolja PTC strategija za jednu od najproverenijih i najboljih PTC stranica: Scarlet Clicks.Samo bi ta postignuća sama po sebi dala dovoljno razloga za postavljanje Scarlet Clicks na jedno od naših najboljih mesta. Ali Scarlet Clicks je mnogo više od samo pouzdane stranice PTC-a. Ima sjajan...