Coinbase-digitalni novčanik

Scarlet-Clicks je elitna PTC stranica

Scarlet-Clicks-elitna PTC stranica

Scarlet-Clicks je popularna PTC (pay-to-click) stranica koja nudi korisnicima mogućnost da zarađuju novac klikom na reklame. Ova stranica je osnovana 2009. godine i jedna je od najstarijih PTC stranica u industriji. Od 2009. god. uvek svojim članovima plaća na vreme.

Ono što Scarlet-Clicks izdvaja od drugih PTC stranica je njihova elitna reputacija u industriji i pouzdanost u isplati zarade korisnicima. Stranica nudi nekoliko načina da se zaradi novac, uključujući klikanje na oglase, gledanje video reklama, uplate i preuzimanje ponuda drugih kompanija.

Scarlet-Clicks takođe nudi refferal program, gde korisnici mogu zaraditi novac pozivajući druge ljude da se prijave na stranicu. Što više ljudi pozovete, to će vaša zarada biti veća.

Svi članovi mogu iznajmiti i kupiti refferale. Zarada za refferale iznosi 40% za standardne članove i 100% za napredne članove.

Scarlet-Clicks zarada

Novac se uplaćuje se putem Perfect Money-a, Payeer-a, Bitcoin-a, Litecoin-a, Dash-a, Skrill-a, Payoneer-a i Netellera uz minimalno podizanje 2,00 USD .

Dnevno možete pogledati oko 20-25 oglasa kao standardni član. Zarada po danu kao standardni član je 0,015 USD . Za povećanje zarade nude PTCwall (oglasi za pregled), Offers4all (isto kao PTCwall), Myadswall (isto kao PTCwall).

rentiranje refferala- Scarlet Clicks Imaju Scarletgrid na kome možete kliknuti na kvadratić i zaraditi do 1,00 USD. Dole možete videti troškove iznajmljivanja refferala na popustu kada ih držite 30 dana ili više i koliko koštaju troškovi nadogradnje.

Međutim, važno je napomenuti da zarada na PTC stranicama može biti vrlo ograničena i da neće biti dovoljna da se ostvari ozbiljan prihod. Takođe, neke od ponuda na stranicama mogu da budui sumnjive ili čak opasne po vaš računar, pa je važno biti oprezan i ne prihvatati sumnjive ponude.

Pročitajte i ove tekstove:

Kako kliktati i zaraditi na PTC sajtovima

Kako dobiti referale za PTC sajtove

Na kraju …

U zaključku, Scarlet-Clicks je legitimna PTC stranica sa dobrim reputacijom u industriji. Međutim, zarada na ovoj stranici će biti ograničena, pa je važno imati realna očekivanja i ne očekivati da će PTC stranice doneti veliku zaradu.

Pogledajte i ove tekstove

Adchiever, viral list mailer koji nagrađuje za lojalnost

Hashing Ad Space – kako zaraditi od kuce – recenzija

Cryptojams - platforma za rudarenje u oblaku

CryptoJams zarada od kuce – recenzija

Originally posted 2015-04-22 13:42:00.

https://i0.wp.com/zarada.nanetu.rs/blog/wp-content/uploads/Scarlet-Clicks-elitna-PTC-stranica.jpg?fit=660%2C330&ssl=1https://i0.wp.com/zarada.nanetu.rs/blog/wp-content/uploads/Scarlet-Clicks-elitna-PTC-stranica.jpg?fit=128%2C64&ssl=1Zarada na NetuPaid To Click (PTC) zaradainternet zarada,Paidverts,pay to click,PTC,PTC zarada,Scarlet-Clicks-elitna PTC stranica,Scarlet-Clicks-PTC zarada,zarada na netu
Scarlet-Clicks je elitna PTC stranicaScarlet-Clicks je popularna PTC (pay-to-click) stranica koja nudi korisnicima mogućnost da zarađuju novac klikom na reklame. Ova stranica je osnovana 2009. godine i jedna je od najstarijih PTC stranica u industriji. Od 2009. god. uvek svojim članovima plaća na vreme.Ono što Scarlet-Clicks...