Coinbase-digitalni novčanik

U ovom postu ću podeliti sa vama neke važne stvari pomoću kojih možete maksimizirati svoju zaradu na ovoj PTC stranici. U celom postu pokazaću vam moju strategiju rada na plaćenim ververtima.

Pre nego što počnemo, ako ne znate o PaidVerts-u  možete pročitati  šta je PaidVerts I kako funkcioniše.

Prvo,  PaidVerts vam zapravo  plaća na osnovu vaše aktivnosti na ovoj web stranici. Dakle, ako budete aktivni barem jednom dnevno svaki dan, vaša šansa za vrednijim stranicama koje pogledate se povećava i zaradjujete više novca.

Prikupljanje BAP-ova i sticanje APS-a vrlo je važno za poboljšanje vaše zarade.

Sve BAP oglase morate prikupljati svakodnevno. Pogledajte i sve plaćene oglase.

Paidverts-BAP oglasi

BAP oglasi daju se jednom dnevno, ali plaćeni oglasi dostupni su dva puta svaki dan. Zato ih pregledajte i sakupljajte svakodnevno. 

BAP oglasi su sledeći:

Sakupljajte ih svaki dan.

Vredniji plaćeni oglasi u toku dana su sledeći:

Paidverts-plaćeni oglasi
(bulk ads)

Dakle, ovi su oglasi glavni izvor vaše zarade. U prvim oglasima u toku dana  postoje 3 oglasa u ukupnoj vrednosti od 0.03 $. U drugim oglasima u toku dana vrednosti oglasa se kreće od 0,001 $ do 0,0005 $. Zapravo vrednost oglasa koje dobijate je  proporcionalna broju APS i BAP-ova koje imate… što više imate i oglasi su vredniji.

BAP-ovi su važni da biste svakodnevno dobivali oglase, a APS su odgovorni za vrednost vaših oglasa. 

Treba da  sakupite što više i više BAP-ova i APS-a kako biste povećali zaradu. Ovo je jedini način da povećate zaradu na ovoj stranici. 

Predpostavljam da je vaše pitanje kako dobiti što više APS-a i BAP-ova, zar ne ???

Glavni cilj ovog posta je da vam pomogne da povećate BAP i APS kako biste povećali zaradu.

Pa, krenimo .

Kako dobiti više BAPS-a?

BAP (Bonus Ad Point) znači Bonus oglasni poeni. BAP se koriste za svakodnevno prikazivanje oglasa. Što je veći BAP, to znači i viši nivo vaše pozicije. Tako ćete dobiti veći i još veći broj oglasa. Svakog dana s vašeg računa naplaćivaće se određeni iznos BAP-a kao porez. Ovi BAP će se koristiti za davanje oglasa.

Ako su vaši BAP-ovi manji od 1600, dnevno ćete primati manje od 0,02 $ oglasa. Ako su vaši BAP-ovi 1600 do 12000, vi ste na nivou 2 i tako dalje. Ja se nalazim  na 2. nivou, što se vidi na donjim slikama oglasa. Dobićete ideju o dnevnoj zaradi na ovom nivou, zavisno o APS-ova.

Postoje 4 načina za povećanje BAP-a.

Prvo prikupite svakodnevne BAP oglase.

Drugi način zarade BAP je igranje igara.  

Paidverts igrice

Mnogo je igara za igru. Poput ovih:

 Zapravo je ovo rizičan način zarade BAP-a.

Na ovaj način možete zaraditi BAP i izgubiti BAP. To je kao klađenje sa BAP-ovima. U svakoj igri morate se kladiti i time možete dobiti BAP ili izgubiti BAP u koji se kladite.

  Stvar je samo u sreći. Ali predlažem vam da igrate one igre za koje je potrebna minimalna opklada od 1 do 50 BAP. I uvek u bilo kojoj igri samo se kladitesa  minimalnim iznosom BAP-ova koji je dozvoljen za klađenje. Dakle, ovo bi mogao biti način za zarađivanje BAP-a. 

Sledeći način zarade BAP-a je kupovina (Bulk ads) oglasa. 

Na taj način morate potrošiti nešto novca da biste stekli BAP. Zarađeni novac možete koristiti za kupovinu Bulk ads oglasa ili novac možete dodati iz svog platnog procesora. Za kupovinu samo kliknite BALANCE. Tada će se učitati ova stranica:

Paidverts-način plaćanja

Zatim kliknite ADD FUNDS na vaš wallet. Zatim sledite ostale korake za dodavanje sredstava na svoj račun. Najbolja strategija za kupovinu oglasa je samo potrošiti 1 USD za kupovinu oglasa u trenutku kada postoji ponuda za dobivanje dodatnog BAP-a sa ostalim vašim  oglasima.

paidverts zarada

Klikom na 2.400 BAP bonusa  potrošićete 1 $ i dobićete 2400 BAP bonusa sa 2400 BAP za kupovinu  Bulk ads oglasa. Dakle, dobićete ukupno 4800 BAP za 1 $. Ali kada nema dostupne ponude, a kupite oglasni paket od 1 $, dobićete samo 2400 BAP.

Takođe kada otvorite račun, dobićete 300 BAP bonusa. Pri prvoj kupovini oglasa za 1 $  dobićete ukupno 4800 BAP.

Dakle, mislim da je jasno, ako želite potrošiti po 1 $ nekoliko puta da dobijete BAP, potrošite ih kad postoje neke ponude za oglase.

Za kupovinu (bulk ads) oglasa kliknite na ponudu (Primer: 2.400 BAP BONUS kao na slici) ili ručno kliknite BUY ADS>>Bulk Ads.

Nadam se da je korisno!

Originally posted 2020-03-17 11:58:00.

https://i0.wp.com/zarada.nanetu.rs/blog/wp-content/uploads/2021/03/Paidverts-placeni-oglasi-1.png?fit=401%2C179&ssl=1https://i0.wp.com/zarada.nanetu.rs/blog/wp-content/uploads/2021/03/Paidverts-placeni-oglasi-1.png?fit=128%2C76&ssl=1Zarada na NetuPaid To Click (PTC) zaradaPaidverts,PTC zarada,zarada klikom,zarada na internetu
U ovom postu ću podeliti sa vama neke važne stvari pomoću kojih možete maksimizirati svoju zaradu na ovoj PTC stranici. U celom postu pokazaću vam moju strategiju rada na plaćenim ververtima.Pre nego što počnemo, ako ne znate o PaidVerts-u  možete pročitati  šta je PaidVerts I kako funkcioniše.Prvo,  PaidVerts vam...