Coinbase-digitalni novčanik

Safelist – Besplatno oglašavanje putem e-pošte


Safelist je web sajt, prvenstveno lista e-pošte zasnovana na članstvu na kojoj se članovi međusobno prijavljuju i promovišu svoje proizvode. Mnogi internet trgovci koriste sigurne liste da bi plasirali svoje proizvode. Svaki član mora se prvo prijaviti za primanje ove e-pošte. Svi koji otvore račun safelistom saglasni su da će primati e-poštu od ostalih članova.

Safelist Marketing

Dakle, najjednostavnije rečeno, safelist je klub web prodavaca koji koristi sistem e-mail pošte za promociju svojih proizvoda, usluga i mogućnosti jedni sa drugima. Ako se pravilno koriste, ti resursi mogu biti vrlo produktivan oblik oglašavanja.

Kako funkcionišu safelist programi ?

Kao što je prethodno spomenuto, safeliste su programi sa članstvom. To znači da biste mogli učestvovati, prvo morate registrovati račun na web stranici safelista. Nakon što ispunite obrazac za prijavu, potrebno je proveriti adresu e-pošte sa kojom ste se registrovali.

PREPORUKA: Ne koristite svoj primarni mail za registraciju na safelist programe (šalju dosta mailova), već otvorite novi mail, najbolje Google-ov G-mail.

Viral list mailer na kojem ste se pridružili poslaće vam potvrdnu e-poštu koja sadrži poseban link za potvrdu. Jednostavno otvorite ovaj e-mail za potvrdu, kliknite link za potvrdu (trebao bi biti jasno označen) i bićete preusmereni na stranicu s potvrdnom porukom koja glasi poput “Vaša je e-pošta sada potvrđena i možete se prijaviti i poslati svoje oglase”.

Većina Safelist sajtova nudi besplatno članstvo, što vam omogućava da besplatno šaljete promotivne e-poruke ostalim članovima. Iako obično postoji ograničenje broja besplatnih e-poruka koje možete poslati, možete zaraditi više kredita e-poštom čitajući više e-poruka kolega članova. Ova funkcija zapravo podstiče članove da čitaju ponude koje su poslali drugi članovi, jer zauzvrat dobivaju i više kredita za svoje mailove. Takođe možete kupiti pakete za nadogradnju da biste članovima poslali više e-poruka i izbegli ograničenja slanja e-pošte koja imaju besplatni članovi.

DETALJNO o Safelist marketingu pročitajte u posebnom postu.

Originally posted 2016-03-16 12:31:47.

Zarada na NetuSafelist Marketingsafelist,viral mailer
Safelist - Besplatno oglašavanje putem e-pošteSafelist je web sajt, prvenstveno lista e-pošte zasnovana na članstvu na kojoj se članovi međusobno prijavljuju i promovišu svoje proizvode. Mnogi internet trgovci koriste sigurne liste da bi plasirali svoje proizvode. Svaki član mora se prvo prijaviti za primanje ove e-pošte. Svi koji...