Coinbase-digitalni novčanik

Resurski  za Web Traffic
Resurski za Web Traffic

Kako povećati broj poseta (saobraćaj) na vašem veb sajtu?


To što ste napravili sajt ili blog ne znači da će kupci doći. Postoje milijarde sajtova na netu, tako da morate potrošiti neko vreme da dovedete potrošače do vašeg web sajta.

Ako radite affiliate marketing, onda svakako znate da je web saobraćaj (web traffic ) neophodan za rast i uspeh vašeg poslovanja. Što je vaš web traffic više usmeren na vaše ponude, to je bolji a dosledan saobraćaj je ključan. Srećom, postoji mnoštvo različitih izvora saobraćaja dostupnih na dohvat ruke… od kojih je većina besplatna! Ja lično volim da koristim mešavinu besplatnih i plaćenih izvora saobraćaja i naveo sam ih u nastavku.

Udimi Solo Ads
Udimi Solo Ads

Top 5 sajtova za dobijanje poseta na sajtu (web traffic)

Napomena: Ovo su izvori za  svakodnevni traffic za vaše affiliate ponude!

Traffic Zipper – program za automatizaciju vaših email poruka

Traffic Zipper vam omogućava da upravljate svojim e-mailovima pomoću bilo kojeg List Builder programa koji trenutno podržavaju. Trenutno postoje 24 integrisana programa, a još se dodaju novi.

Traffic Zipper automatski šalje vašu poruku vašim odabranim članovima email liste kad god imate dostupne krediti! Na ovaj način uštedim SATE vremena nedeljno!

Više pročitajte u postu “Traffic Zipper-marketinški sistem za promociju ponuda i povećanje saobraćaja na web sajtovima”.

LeadsLeap – izvrsna platforma za sve marketinške potrebe

Leadsleap je moja omiljena, sveobuhvatna marketinška platforma. LeadsLeap postaje sve više i više apsolutna alternativa mnogim skupim alatima i platformama… Plus, nijedna od njih ne daje  toliko poseta na sajtu kao LeadsLeap.

Na raspolaganju vam je 4 različita načina za ostvarivanje stvarnog prometa.

Više pročitajte u postu “LeadsLeap – platforma za sve marketinške potrebe

TheDownliner – Najbolji Traffic coop sajt za generisanje saobraćaja na vaše web prodajne stranice

Downliner  generiše saobraćaj sa više od  78.640 izvora, tako da ne morate da se registrujete na desetine pojedinačnih traffic exchanges sajtova i gubite vreme surfujući.

Ako tražite način da efikasno reklamirate svoju internet marketing ponudu, onda bi mogli da imate velike koristi od ovog besplatnog izvora oglašavanja.

Više o Downliner pročitajte u postu “TheDownliner.com – nov nacin oglasavanja

ViralHosts – fantastičan sistem koji pruža sve što je potrebno online marketerima

Zamislite moćan hosting koji vam se isplati I gradi vašu listu kako biste osigurali virusnu eksploziju vašeg poslovanja i profita… Sve na jednom mjestu!

ViralHosts je nova ubojita aplikacija. Kombinacija hostinga i listbuildinga je jednostavno fantastična. ViralHosts je stvarno beznačajan. Gdje drugdje možete dobiti moćan web hosting, zaraditi novac i napraviti svoju listu u isto vrijeme?

ActualHits4U – je jedan od najboljih Traffic Exchange/Co-op Marketing sajtova na internetu

Sa Actual Hits 4 dobijam više potencijalnih klijenata, registracija i prodaja. Nikad nisam vidio nijedan drugi program koji je tako velikodušan. Plaćaju vam se da se pridružite, plaćaju vam da surfujete i plaćaju za promovisanje!

Verujte mi, oni će zapravo staviti 13 dolara na vaš račun kada pretražite samo 100 stranica na sajtu. I taj novac možete iskoristiti za nadogradnju ili kupovinu kredita za oglašavanje.

Stranica pruža kvalitetan traffic mojim poslovnim stranicama i brzo će postati još jedan izvor prihoda.

Preporuka: „10 najboljih internet alata da se vidite na internetu

Korištenje društvenih medija za promociju vašeg bloga

drustveni mediji
drustveni mediji

Za pronalaženje čitaoca na prvom mestu su svakako društveni mediji. Svaka društvena mreža prirodno se obraća određenoj niši i tipu čitaoca. Uopšteno govoreći, evo šta najbolje funkcioniše na svakoj društvenoj platformi:

  • Facebook: Video i opšti sadržaji
  • Instagram: Fotografije (visoke rezolucije), citati i priče
  • Twitter: Vesti, postovi na blogu i GIF-ovi
  • YouTube: Video sadržaj (drugi najveći pretraživač na svetu)
  • Linkedin: Vesti o profesionalnom sadržaju i karijeri
  • Pinterest: Infografika, detaljni vodiči za fotografije, vizuelni sadržaji
  • Reddit: Komentari o temama u vašoj niši

Na kraju …

Na kraju, rast uspešnog bloga svodi se na uzbuđenje i angažman na vašem novom blogu. Ako želite da ljudi čitaju ono što pišete, morate im dati razlog.

Napišite koristan i uzbudljiv sadržaj, povežite se sa ljudima u svojoj niši i podelite ono na čemu radite.

Honeygain - aplikacija za zaradu dijeljenjem internet veze

Originally posted 2022-11-06 11:48:42.

https://i0.wp.com/zarada.nanetu.rs/blog/wp-content/uploads/resursi-za-web-traffic.jpg?fit=660%2C990&ssl=1https://i0.wp.com/zarada.nanetu.rs/blog/wp-content/uploads/resursi-za-web-traffic.jpg?fit=64%2C96&ssl=1Zarada na NetuInternet marketingWeb Traffickako zaraditi novac od kuce,kako zaraditi online,online zarada od kuce,resursi za saobracaj na sajtu,web traffic,zarada na internetu
Resurski za Web TrafficKako povećati broj poseta (saobraćaj) na vašem veb sajtu?To što ste napravili sajt ili blog ne znači da će kupci doći. Postoje milijarde sajtova na netu, tako da morate potrošiti neko vreme da dovedete potrošače do vašeg web sajta.Ako radite affiliate marketing, onda svakako znate...