Ko smo mi

Adresa naše web stranice je: https://zarada.nanetu.rs/blog.

Komentari

Kada posetioci napišu komentar na web-stranici mi prikupljamo podatke prikazane u formi komentara kako bismo lakše otkrili spam.

Fajlovi

Ako dodate sliku na web stranicu, trebali bi izbegavati prenos slika koje imaju ugrađene podatke o lokaciji (EXIF GPS). Posetioci web stranice mogu ih preuzeti i izdvojiti bilo koje podatke o lokaciji iz slika sa web stranice.

Kolačići

Ako napišete komentar na našoj web stranici, možete odabrati da ostavite ime, email adresu i web stranicu u kolačiće. Razlog za ovo je kako bi vam olakšali ponovno komentarisanje, jer nećete morati popunjavati vaše lične informacije više puta. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ako posetite našu stranicu za prijavu, postavićemo privremeni kolačić kako bi utvrdili da li vaš web pregledač prihvata kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i briše se kada ugasite pregledač.

Kada se prijavite, takođe ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bi sačuvali vaše podatke o prijavi i vaše postavke prikaza. Kolačići prijave traju dva dana, a kolačići postavki prikaza traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dve sedmice. Ako se odjavite s računa, kolačići prijave će biti uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić biće spremljen u vašem pregledniku. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i samo ukazuje na ID objave članka koji ste upravo uredili. Kolačić ističe nakon 1 dana.

Ugrađeni sadržaj sa drugih web lokacija

Članci na ovoj web stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web stranica ponaša se identično kao da je posetioc posetio tu drugu web stranicu.

Ove web stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web stranici.

S kim delimo vaše podatke

Vaši podaci se ne dele ni sa kim!!!

Koliko dugo zadržavamo vaše podatke

Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodatci se zadržavaju na neodređeno vreme. To radimo iz razloga da možemo priznati i odobriti bilo kakve sledeće komentare automatski umesto da ih zadržavamo u redu za moderaciju.

Za korisnike koji se registruju na našoj web stranici (ako ih ima), mi takođe čuvamo lične podatke koje navedu u njihovim korisničkim profilima, Svi korisnici mogu videti, urediti, ili obrisati svoje lične podatke u bilo koje vreme (osim što ne mogu promeniti svoje korisničko ime). Administratori web stranice takođe mogu videti i urediti te informacije.

Gdje šaljemo vaše podatke

Komentari posetioca mogu se pregledati automatskom uslugom spam detekcije.