Coinbase-digitalni novčanik

Pokušaću da opišem kako PaidVertrs radi i kako možete zaraditi novac sa njim.

PaidVerts je PTC sajt kao i mnogi drugi, plaća za klikanje na oglase.

Ono što PaidVerts razlikuje od ostalih PTC sajtova je da količina oglašavanja u velikoj meri zavisi od nas samih !

PaidVerts-PTC zarada
KLIKNITE ZA REGISTRACIJU

PAIDVERTS je potrebno posetiti nekoliko puta u toku dana, pa ćete tako biti u prilici da izvučete maksimalan broj reklama, koje se pojavljuju tokom celog dana. Sve reklame su u trajanju od 5-30 sec.

Obavezno kupite Upgrade koji kosta 0.05$, a uslov je da ste sakupili 2500 BAP. Upgrade kao i reklame mozete kupiti sa svoga balansa. Kupovinom reklame za 1$ (Bulk Ads) dobijate 3100 BAP sto Vam je  1.55$ (koje ćete dobiti nazad u reklamama te protivrednosti).

paidverts banner
REGISTRUJTE SE OVDE

.

U rubrici “Account Milestones” mozete pratiti sta Vam je potrebno da dobijate sve više i više BAP (zavisi od broja referala, njihovih klikova i njihovog trošenja) i tako sve do 2 000 000 BAP.


Na PAIDVERTS ćete svakoga dana uz reklame dobijati i 2 ili 5 Bonus Reklama od 50 BAP. Ove Bonus reklame je obavezno klikati jer standardne reklame koje dobijate, “troše” Vaše Bonus poene, pa ih je potrebno obnavljati. Sto imate vise PAIDVERTS Bonus poena, pojavljivaće Vam se vrednije i skuplje reklame. Kupovinom vlastitih reklama (obavezno probajte) takode dobijate Bonus poene, a mozete ih zaraditi i na igricama.
Najveci prijavljen prihod po kliku od početka rada PAIDVERTS stranice iznosi čak 61.44$ tako da vam se isplati biti aktivan i sakupljati BAP bodove. Što ih više imate to je veća šansa da vam se prikažu skuplji oglasi!

Minimalni iznos isplate je $1.00, a možete koristiti PayPal, SolidTrustPay, EgoPay, PerfectMoney ili tražiti isplatu na bankovni račun. Ove opcije rastu svakim danom.

Najvažnija stvar u celoj ovoj priči su BAP bodovi. Dnevno ih možete skupiti 500 klikanjem na aktivacijske reklame, ali postoji i brži način koji vam svakako preporučujemo. Uplatom 1$ postavite reklamnu kampanju. Za taj iznos dobićete 50 klikova na bilo koji vas refferal link, 50 prikazivanja vašeg bannera 125×125 i 50 prikazivanja vaseg banera 728×90. Uz to dobićete i 3100 BAP bodova koji ce vam u protivrednosti poslati 1.55$ reklama na vaš račun. Jednom kad sakupite 0,05$ iskoristite ih za upgrade računa. Klikom na My account na dnu menija mozete napraviti upgrade vaseg računa (morate imati minimalno 2500 BAP) . Ovo vam omogućuje primanje recikliranih oglasa drugih korisnika u iznosu od 1$. Sa 3100 BAP bodova koje ste vec primili verovatnoća da primite oglas u vrijedosti od 1$ je velika.

Nama se u 80% slučajeva prikazuju upravo takvi oglasi nakon upgrade-a. Nakon sto ste primili i pregledali oglase u vrednosti 1$ celi postupak možete ponoviti, naravno pod uslovom da imate dovoljno BAP bodova.Najbolja strategija za PaidVerts u 10 koraka:1. Besplatno se registrujte
2. Kad se ulogujete, kliknite na “Paid Ads” sekciju s desne strane navigacije
3. Tamo ćete naći 5 do 10 reklama – “Activation Ads” – svaka od njih ce vam doneti od 25 do 50 BAP bodova (Bonus Ad Points = potencijal zarade)
4. Te reklame ćete moci klikati svakog dana – znači svakog dana ćete moći dobiti od 250 do 500 bodova
5. 500 BAP bodova = $0.25 – toliko možete maksimalno dnevno zaraditi kao besplatni korisnik
6. Kad zaradite $0.05 kliknite na “My Account” s desne strane navigacije i kupite “Recycle Upgrade” koji ce vam doneti još vise reklama (one reklame koje drugi korisnici nisu zeleli ili nisu stigli kliknuti)
7. Kad dodete do $1 imate izbor – isplatiti ili povecati mogucnost zarade
8. Povecati zaradu mozete tako da postanete oglasivac/advertiser – za svaki $1 potrošeni na reklame dobićete 3100 BAP bodova sto je ekvivalentno $1.55 u PTC reklamama koje ćete primati u svoj account – znaci $1 Vam moze donijeti $1.55
9. Što više reklama kupite – veća je mogucnost zarade i u svoj account primaćete PTC reklame koje nude višu vrednost po kliku
10. Do sada je jedan od korisnika, koristeci ovu strategiju, dobio PTC reklamu vrijednu cak $61.44 

VAZNO: Prilikom registracije na PAIDVERTS  treba da unesete datum rodjenja. Unesite ispravan datum, ili neki koji ćete zapamtiti. To će Vam kasnije služiti kao PIN prilikom isplate novca sa stranice.

PaidVerts https://i0.wp.com/zarada.nanetu.rs/blog/wp-content/uploads/2020/01/Paidverts01-e1577973096738.jpg?fit=300%2C393&ssl=1https://i0.wp.com/zarada.nanetu.rs/blog/wp-content/uploads/2020/01/Paidverts01-e1577973096738.jpg?fit=96%2C96&ssl=1Zarada na NetuPaid To Click (PTC) zaradakako zaraditi na internetu,Paidverts,PTC zarada,zarada na netu
Pokušaću da opišem kako PaidVertrs radi i kako možete zaraditi novac sa njim.PaidVerts je PTC sajt kao i mnogi drugi, plaća za klikanje na oglase.Ono što PaidVerts razlikuje od ostalih PTC sajtova je da količina oglašavanja u velikoj meri zavisi od nas samih !KLIKNITE ZA REGISTRACIJUPAIDVERTS je potrebno posetiti nekoliko...