Coinbase-digitalni novčanik

Učestvujte u istraživanjima i iznesite svoje mišljenje!

Na panelu JaZnam sprovode se istraživanja korisnika i istraživanja javnog mnjenja za kompanije, multinacionalne brendove i institucije zainteresovane za Vaše mišljenje.

Web panel JaZnam je lokacija na netu na kojoj možete slobodno izraziti svoje mišljenje time što ćete periodično popunjavati ankete na razne teme. Osnovna razlika u odnosu na većinu drugih anketnih programa je da je namenjen samo za građane iz Srbije.

Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.

Izjava o odricanju od odgovornosti (Affiliate Disclaimer): Ovaj post sadrži affiliate linkove što znači da ću dobiti proviziju ako odlučite da nešto kupite na bilo kojoj postavljenoj web lokaciji. Zaista cenim vašu podršku korištenjem mojih affiliate linkova!

Kako zaraditi popunjavanjem JaZnam OnLine anketa?

Popunjavanjem svake online ankete dobijate bodove (broj bodova za svaku anketu je naveden pre početka popunjavanja ankete). Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Na web panel se možete prijaviti preko linka koji se nalazi na dnu ovog teksta. Prilikom prijave JaZnam panel će vas nagraditi sa 100 bodova koji se mogu iskoristiti na više načina. Više o sistemu nagrađivanja malo kasnije.

Kada postanete član web panela JaZnam vrlo je važno da unesete podatke o Vašem profilu, kako bi JaZnam panel mogao odmah da Vas uključi u ankete.

Na web panelu JaZnam sva komunikacija se odvija putem elektronske pošte (e-mail), dakle nema stranice na kojoj bi trebalo ponovo da se prijavljujete (logujete).

Ukoliko budete odabrani za određeno istraživanje, biće vam poslata poruka putem elektronske pošte, koja sadrži poziv za anketu u vidu linka i sve potrebne informacije o Vama:

  • stanje bodova
  • link za pristup profil podacima
  • referal link za učlanjenje prijatelja
  • mogućnost odjave sa panela

Na web stranicama http://www.jaznam.rs naći ćete sve potrebne informacije za članove, objave rezultata ranijih istraživanja, informacije o sistemu nagrađivanja,…itd.

Sistem nagrađivanja – JaZnam bodovi

Web panel JaZnam svoje članove nagrađuje JaZnam bodovima.

Vrednost jednog boda iznosi jedan dinar.

Prve bodove dobijate prilikom prijave na panel, pri čemu Vam sistem poklanja 100 bodova.

Dobijate takođe i dodatnih 10 bodova za svaku anketu koju popuni “prijatelj” koji se na panel prijavi preko Vašeg referal linka koji ste dobili na e-mail prilikom prijave, a kasnije ćete ga dobijati u svakom pozivu za učestvovanje u istraživanju. Pravo na dodatne bodove imate tokom prve 4 godine članstva Vašeg “prijatelja”.

JaZnam bodove dobićete za svaku popunjenu online anketu. Bodovi koje ćete dobiti za popunjavanje određene ankete zavise od dužine ankete, što će biti navedeno u pozivu za svaku anketu koji ćete dobijati u mailu.
Što više anketa popunite, više bodova osvajate.

Kako iskoristiti zarađene bodove?

Kao član panela možete JaZnam bodove iskoristiti tako što ćete ih unovčiti ili zameniti za vaučere (vrednosne bonove). Isplate su zaokružene na 1000 bodova, što znači da možete zameniti 1000, 2000, 3000 … JaZnam bodova.

Na svakih 2000 bodova možete zatražiti isplatu na tekući račun. Pritom je potrebno da potpišete ugovor o autorskom delu koji će Vam biti dostavljen na kućnu adresu i isti vratite agenciji (troškove slanja ugovora snosi agencija, vi nemate nikakvih troškova).

Na svakih 1000 bodova možete izabrati opciju zamene za vaučere za kupovinu (na internetu, u raznim prodavnicama, dopune za mobilni telefon …).

U svakom trenutku možete proveriti stanje bodova ili pristupiti Vašim korisničkim podacima.

Potrebno je da u delu Pristup profil podacima unesete Vašu e-mail adresu i dobićete poruku sa traženim podacima. Takođe, ovi podaci će Vam biti poslati u svakom pozivu za anketu.

Kako se vrše isplate?

Isplate se vrše kvartalno i to:

  • u mesecu martu (za prijave od 1. do 15. februara),
  • u mesecu junu (za prijave od 1. do 15. maja),
  • u mesecu septembru (za prijave od 1. do 15. avgusta),
  • u mesecu decembru (za prijave od 1. do 15. novembra).

Presek stanja bodova se vrši 31. januara, 30. aprila, 31. jula i 31. oktobra.

Svim članovima panela koji prikupe dovoljan broj bodova biće poslata e-mail poruka sa linkom za pristup Nagradnom katalogu u kome će moći da se prijave za isplatu, odnosno da zamene svoje JaZnam bodove za praktične nagrade.

Ukoliko u predviđenom periodu ne izaberete nagrade, neiskorišćeni bodovi biće preneti u naredni kvartal.

Sve u svemu, realno se nećete obogatiti sa ovim programom, ali 2000 po 2000 dinara periodično dobro dođe za nešto vremena inače provedenog na internetu.

Kao što sam rekao, ovo je sistem koji funkcioniše samo za teritoriju Srbije i isplate su u dinarima.

JaZnam – popuni anketu i zaradi!

Ako želite da aktivno učestvujete u kreiranju novih proizvoda, usluga i javnog mnjenja i budete za to nagrađeni, možete početi klikom na baner ispod.

 Ja znam-placene online ankete

Sakupljajte bodove i zaradite!

Pozovite prijatelje i zaradite još više!

Marketagent

MobRog

JaZnam

talk – na zahtev (zatrazite pozivnicu u komentaru)

Originally posted 2020-10-14 12:01:16.

https://i0.wp.com/zarada.nanetu.rs/blog/wp-content/uploads/ja-znam-ankete.png?fit=600%2C300&ssl=1https://i0.wp.com/zarada.nanetu.rs/blog/wp-content/uploads/ja-znam-ankete.png?fit=128%2C64&ssl=1Zarada na NetuOnLine anketeinternet zarada 2022,kako zaraditi novac od kuce,kako zaraditi online,kako zaraditi popunjavanjem anketa,kako zaraditi preko interneta,onlajn ankete,online zarada od kuce,popunjavanje online anketa,posao od kuce,zarada na internetu
Učestvujte u istraživanjima i iznesite svoje mišljenje!Na panelu JaZnam sprovode se istraživanja korisnika i istraživanja javnog mnjenja za kompanije, multinacionalne brendove i institucije zainteresovane za Vaše mišljenje.Web panel JaZnam je lokacija na netu na kojoj možete slobodno izraziti svoje mišljenje time što ćete periodično popunjavati ankete na razne teme....