Coinbase-digitalni novčanik
NEOBUX  najbolji PTC sajt
NEOBUX  najbolji PTC sajt

NEOBUX zarada od kuce

O Neobux PTC sajtu sam pisao na više blogova nekoliko puta u poslednjih 10 godina. Neobux je elitni Paid to Click sajt i kao takav on to i zaslužuje. Godinama unazad, PTC sajtovi su propadali, pojavljivali se novi, gubili interesovanje članova za zaradu, trpeli svakakve kritike. Neobux je sve to vreme ostao i opstao ne izneverivši svoje korisnike ni jednog jedinog trenutka.

Najlakši način da zaradite novac sa Neobux PTC sajtom je gledanje oglasa. Da biste to učinili, jednostavno morate da uđete u odjeljak “View Advertisements (pogledajte oglase)” i pogledate sve dostupne oglase jedan po jedan. Takođe možete zaraditi radeći mini poslove i ispunjavajući ankete na NEOBUX sajtu.

Ako vam nije sve baš jasno podsetite se kako funkcioniše zarada klikom detaljno.

Na početku,  pročitajte 2 OSNOVNA PRAVILA i odvojite vreme da ih shvatite.

1. Oglase NE treba gledati sa mobilnog telefona/tableta. Ovo bi moglo dovesti do trajne suspenzije vašeg naloga. Oglasi se mogu gledati samo pomoću miša, a gledanje na bilo koji drugi način nije dozvoljeno. Međutim, mini poslovi, igrice i ankete mogu se raditi sa bilo kojeg uređaja i to su aktivnosti koje se najviše plaćaju po danu, a zabavne su. 

2. NIJE dozvoljeno korišćenje više od jednog naloga za pregled oglaa na istom računaru. Recimo da je to najvažnije pravilo. Takođe, ako korisnik vidi oglas sa jednom IP adresom, taj oglas ne može pregledati sa drugim nalogom i istom IP adresom 24 sata.

Šta je NEOBUX 2022 god.

Neobux  je jedan od najstarijih PTC sajtova  (14 GODINA) sa kojim možemo da zaradimo. Počelo je kao jednostavan Paid to Click sajt koji plaća za gledanje oglasa i razvio se u vrlo kompletnu stranicu sa više načina na koje možemo zaraditi novac. I kao što ćete videti u nastavku, nastavlja da radi savršeno i redovno isplaćuje zarade. Velika novina je da od 2020. godine,  možete zaradu podizati ​​i preko PayPal- a . Nešto što su mnogi od nas čekali.

Možete konsultovati razne teme i videti kakve koristi drugi imaju na NEOBUX FORUMU.

Neobux: Karakteristike

  • Opis : NeoBux je jedan od najstarijih Paid to Click sajt ova na tržištu. Neobux postoji od sredine 2008. godine. Počeo je kao obična stranica sa plaćanjem po kliku (ptc), na kojoj ste zarađivali gledajući reklame. Danas zarađujete i putem drugih opcija kao što su mini poslovi, ankete i ponude.
  • Nivoi referala : Postoji jedan nivo referala. Postoje ograničenja u broju referala zavisno od kategorije članstva koju imate. Zarada od referala takođe varira u zavisnosti od vašeg članstva.
  • Uslovi za dobijanje referala : Nećete moći da promovišete svoj referal link dok ne prođe 15 dana od kada ste se registrovali i dok ne vidite najmanje sto oglasa.
  • Minimum za zahtev za isplatu : Prvi put možete podići novac kada imate 2$. Zatim se povećava prag isplate po dolar … Drugu isplatu podižete kada zaradite min. 3 dolara, treću kad imate 4 dolara i tako redom do 10 dolara. Nakon toga svaka min. isplata je 10 dolara.
  • Način plaćanja : Skrill, AirTM, Neteller i Tipaldi (Paypal, ček, bankovni transfer i prepaid kartica).
  • Trenutna plaćanja : To je aspekt koji razlikuje Neobux od mnogih drugih sličnih stranica. Plaćanja su obično trenutna. Kada zatražite isplatu, dobijate svoju uplatu odmah. I tako rade godinama. Volio bih da drugi PTC sajtovi uzmu Neobux za primer.
  • Zemlje koje prihvataju: Neobux prihvata korisnike iz celog sveta.
neobux banner 468x60
PRIJAVITE SE OVDE

Plaćeni oglasi na Neobuxu – Kako treba raditi?

Pregled oglasa je glavna aktivnost. Svakog dana imate neke fiksne oglase (u narandžastoj boji) na koje morate kliknuti (ako želite da zaradite od klikova vaših referala) i druge varijabilne oglase (u zelenoj i plavoj boji). Možete jednostavno nastaviti da zarađujete sopstvenim klikovima, ali prava zarada dolazi sa referalima:

-Direktni referali: oni koje dobijate sa svojim affiliate linkom / banerima. Najbolje je ako dobijete mnogo direktnih referala, jer od njih je sve profit (ako su konstantni, naravno).

-Iznajmljeni referali: Za referale koje iznajmljujete imate početni trošak, obnavljanje u zavisnosti od dužine iznajmljivanja, više dana, jeftinije dobijate recikliranje itd., takođe u skladu sa vašim nivoom godišnjeg članstva. Uobičajena članstva su Standard -free- i Golden (90 $/god., koje sam koristio kada je bilo u ponudi za 70 $ * Iskoristite to kada vidite!).

Najlakši način da zaradite novac sa Neobux PTC sajtom je gledanje oglasa. Da biste to učinili, jednostavno morate da uđete u odjeljak “View Advertisements (pogledajte oglase)” i pogledate sve dostupne oglase jedan po jedan.

Procedura je sledeća. Kliknemo na oglas, odnosno moraćemo kliknuti na crvenu tačku. Oglas će početi da se učitava i posle nekoliko sekundi (kada slovo “O” reči Neobux postane zeleno) na vrhu ćemo videti tekst koji označava da je oglas potvrđen. Možemo da zatvorimo taj prozor i da pređemo na sledeći oglas. Tako radimo sa svim dostupnim oglasima.

Naknada za svaki oglas obično iznosi $0,001 plus bonus paket.. Savetujem vam da se ulogujete u različito vreme svakog dana jer obično postavljaju nove oglase u različito vreme. Pregledani oglasi se dopunjuju svaka 24 sata.

Ovde ispod možete videti primer oglasa koje obično imaju.

Plaćeni oglasi na Neobuxu
Plaćeni oglasi na Neobuxu

Plaćene ankete u Neobuxu

To je deo koji mi se najviše sviđa. Uz Neobux ankete možemo da zaradimo mnogo novca i čim ispunimo 3 ankete možemo da zatražimo našu prvu uplatu.

Svakoga dana imamo priliku da uradimo najmanje 4 ankete. Ankete se obično plaćaju između 0,30 i 0,85 dolara. Preporučujem da ažurirate svoj profil kako biste imali pristup što većem broju anketa. Često je ponuđeno više od 10 anketa a poneka vredi  preko 1 dolara.

Plaćeno igranje igrica na Neobuxu

Neobux ima deo u kome možemo zaraditi novac igrajući zabavne online igrice. Za svaku igru ​​koju igramo bićemo plaćeni $0,001. Očigledno sa ovom sekcijom nećemo zaraditi puno novca, ali uvek je dobro zaraditi još neki cent, pogotovo ako volite da igrate igrice.

Minimalno vreme igre je 2 minuta, ako se igra manje, novac vam neće uplatiti. Svaki dan možete odigrati maksimalno sto igara (ako igrate više nećete biti plaćeni). Važno, da bismo zaradili …  morate završiti sa rezultatom većim od nule  (nije bitno da li ćemo pobediti ili izgubiti).

Kakve igre postoje? Ima dosta igara. Od memorijskih igrica, arkada, zagonetki, karata…

Ponuda panela u Neobuxu

Još jedan odeljak sa mnogo zadataka je odjeljak Coins. Tamo ćemo pronaći nekoliko panela ponude kao što su SuperRewards, OfferToro, Persona.ly, AdscendMedia, AdGateMedia, RevenueUniverse…

Pronaći ćemo različite vrste ponuda. Od jednostavnih registracija na stranicama koje nam predlažu, videa za gledanje, testova, mobilnih aplikacija i još mnogo toga. Novac zarađen u odeljku Coins se pripisuje na vaš nalog 60 dana nakon potvrđivanja ponude. U svakom trenutku možete videti u svom Account-u novac koji imate na čekanju za akreditaciju.

Šta je Neobux AdPrize?

U delu za prikazivanje oglasa, dole desno, nalazi se okvir sa natpisom AdPrize. Ako ste pogledali oglase, najverovatnije ćete dobiti broj na strani AdPrize. Dobićete  četiri pokušaja AdPrize za svaki oglas koji pogledate  i imaćete 240 minuta da ih iskoristite. Potrebno je samo kliknuti na broj, pogledati oglas i čekati sreću. Uglavnom ćete dobiti poruku da niste osvojili ništa, ali ako imate sreće, s vremena na vreme obično padnu neke nagrade.

Neobux AdPrize dobitak
Neobux AdPrize dobitak

Kako se vrši isplata sa PayPal na Neobuxu?

isplata preko PayPal-a sa Neobux
isplata preko PayPal-a sa Neobux

Ako želimo da isplatu izvršimo preko PayPal-a sa Neobux , moramo da konfigurišemo Tipaldi profil. U Tipaldi profilu možemo izabrati da li želimo da naplatimo PayPal, čekom, bankovnim transferom ili prepaid karticom.

Jednostavno treba popuniti podatke, odabrati opciju PayPal i pričekati 48 sati da aktivacija postane aktivna. Tako ćemo imati PayPal opciju konfigurisanu za Neobux isplate.

Strategije i saveti za rad sa Neobux

Ovde se otvara celi svet, jer zavisno od vašeg članstva (Standard, Golden), vremena koje odvojite, vašoj doslednosti korištenja (bitno, ako zaista želite zaraditi sa Neobuxom), imate puno opcija. Neobux forum je vrlo aktivan, stoga ne oklevajte da rešite sva pitanja koja se pojave.

Neobux je stranica za svakodnevno korištenje i upravljanje. Morate to shvatiti kao igru ​​i dugoročnu investiciju, kao lepu baštu ako želite. Ako tražite jednu od ovih prilika za brzu zaradu kao što je “Zgrabi novac i beži”, zaboravite ovo. Neobux je upravo suprotno.

Morate svakodnevno pregledati svoje oglase. Odvojite neko vreme uvek za ovo (ja to već radim automatski, dok druge stvari radim sa drugim pretraživačem). Ako niste konstantni i ne vidite svoje narandžaste oglase, ne iskorištavate potencijal vaših iznajmljenih referala, tako da će celi vaš sistem profita patiti do te mere da neće ostati održiv. Kao što sam vam rekao, ovo je vaša bašta za zaradu novca, morate je zaliti, zapamtite!!!

Radite i napredujte polako. Nemojte ludovati, iznajmljivati ​​referale što je brže moguće, reciklirati bez prethodne strategije, kupovati Golden…itd. Iznajmite svoja prva 3 referala, nastavite sa svojim oglasima, reciklirajte ako vidite da nemaju dobar prosek… Uvek držite novac na saldu za te obnove (pokušajte imati 240 dana da iskoristite maksimalan popust (i dobitak, dakle), i vidi da raste veoma progresivno, izgleda nemoguće i izuzetno sporo, ali to je način, spor i siguran, ja (sada) vidim da je to najbolji način da se jako zaradi ovde… Bilo koja druga stvar će vas sa velikom verovatnoćom dovesti do gubitaka. Nijedna bašta ne raste za jedan dan, znate.
Pogledajte post “Kako dobiti referale za PTC sajtove“, pomoći će vam puno.
Reciklirajte one koji rade najmanje (obnavljam između 5-10 dnevno, sa oko 200 iznajmljenih referala), i pokušajte da kupite Zlatno članstvo što pre.  

Istražujte, čitajte, pitajte na forumu. Prilagodite prosečan dobitak/gubitak prema nivou članstva. Neobux ima ogromnu zajednicu sa istim problemima i nedoumicama kao i vi. Iskoristite to.

Umesto zaključka

Šta reći na kraju?  Neobux je najbolji PTC sajt ikada !!!

Neobux je nastao 10. marta 2008. (znači pre 14 god.) i jedan je od retkih PTC sajtova koji su prošli test vremena. Samo je nekolicina uspela da izdrži ovoliko, dok se većina ugasila za manje od godinu dana.

Neobux je već prošao kroz razne probleme, ali su uz vodstvo svog administratora uspeo je doći do vrha. Fernando Rato je taj čovek koji stoji iza uspeha Neobux-a.

Njihov cilj je da usavršavaju i dostignu potrebe svojih korisnika, kao i oglašivača“, i to je ono što ih razlikuje od većine PTC stranica. Neobux je i jedna od najpopularnijih PTC stranica u poslu, poznaju je svi koji su neko vreme bili u niši Paid To Click.

Ako su vam informacije koje ste pročitali korisne, bio bih vam zahvalan da se prijavite na Neobux preko mog referral linka. Jednostavno se registrujte klikom na  baner:

Ako imate bilo kakvih pitanja, ostavite ih u delu za komentare i odgovoriću vam što je pre moguće.

Ako vam je moj post na temu “Neobux-najbolji PTC sajt” bio koristan, podelite ga sa svojim prijateljima klikom na linkove ispod.

Originally posted 2022-03-21 13:56:45.

https://i0.wp.com/zarada.nanetu.rs/blog/wp-content/uploads/neobux-najbolji-ptc-sajt.jpg?fit=660%2C330&ssl=1https://i0.wp.com/zarada.nanetu.rs/blog/wp-content/uploads/neobux-najbolji-ptc-sajt.jpg?fit=128%2C64&ssl=1Zarada na NetuKako zaraditi OnLineOnline zarada 2024.Paid To Click (PTC) zaradainternet zarada 2022,kako zaraditi novac od kuce,kako zaraditi online,kako zaraditi preko interneta,laka zarada na internetu,najbrza zarada na internetu,najjednostavnija zarada na internetu,online poslovi za studente,online zarada od kuce,posao od kuce,sigurna zarada na internetu,zarada preko interneta bez ulaganja
NEOBUX  najbolji PTC sajtNEOBUX zarada od kuceO Neobux PTC sajtu sam pisao na više blogova nekoliko puta u poslednjih 10 godina. Neobux je elitni Paid to Click sajt i kao takav on to i zaslužuje. Godinama unazad, PTC sajtovi su propadali, pojavljivali se novi, gubili interesovanje članova za zaradu,...