Cashback – povrat novca od online kupovine

Zarađujte kupujući!

myWorld -  Zarađujte kupujući!
myWorld – Zarađujte kupujući!

Doslovno je tako … myWord ima ugovore sa mnoštvom kompanija širom sveta koji daju određene popuste pri kupovini. Nama su ipak najzanimljivije naše firme ili bar one koje rade kod nas.

Kupujući sa myWorld-om  sakupljate Cashback i Shopping Points. Ponude, benefiti i vaučer-kodovi učiniće vašu kupovinu još povoljnijom.

Cashback – povrat novca od online kupovine
Cashback – povrat novca od online kupovine

Šta je myWorld sistem?

myWorld je internacionalni program zastupljen u mnogim branšama čiji kupci besplatno i neobavezujuće pri svakoj kupovini kod partnera ostvaruju do 5% Cashback-a na iznos kupovine, kao i Shopping Points.

Sakupljene Shopping Points možete da realizujete u Benefit Lounge-u za različite proizvode i usluge zatim za putovanja i pritom da ostvarite velike popuste.

myWorld - Cashback
Cashback aplikacija

Kao myWorld kupac pri svakoj kupovini kod partnera pripisuje vam se do 5% iznosa kupovine kao Cashback i dodatno sakupljaš Shopping Points.

Koliko Cashback-a i koliko Shopping Points-a je sakupljeno do sada, možete da vidite u svakom trenutku na svom profilu u oblasti „Moje prednosti“. Sakupljeni Cashback se mogu iskoristiti za kupovinu proizvoda na njihovom eVoucher-u.

Cashback isplaćuju i na bankovni račun ako je iznos preko 500 RSD.

myWorld - Cashback

Postoji i Cashback aplikacija za mobilne telephone. Zgodna je jer  pronalazite jednostavno Cashback Shop-ove u blizini mesta gde god da se nalazite. Jednostavno pristupate svom profilu i digitalnoj Cashback kartici.

Šta reći?

Pa cela stvar nije nista posebno ali uopšte nije ni loša. Ako već kupujete ponekad, recimo u Lilly drogeriji ili u Univerexport-u ili kupujete gorivo na NIS pumpama, korisno je da ste registrovani u myWorld sistemu i ostvarujete popust a i zaradite neke pare pride.

myWorld - Cashback
Zarađujte kupujući!

OnLine je cela priča još bolja … ako naručujete, recimo garderobu preko internet shopa fastcool ili naručujete nešto iz Kine preko AliExpress-a, takodje imate popuste 2%-5%. Ja sam ostvarivao popuste na AliExpress-u i super je… a sakupi se i neki KEŠ za račun.

Zarađujte kupujući!
myWorld – Cashback

Booking.com je takođe partner sa myWorld kompanijom pa i najmom sobe za neko putovanje se može dodatno uštedeti. Još neke naše firme koje sarađuju sa myWorld pogledajte na fotkama.

Umesto zaključka:

Obogatiti se svakako nećete ali preporuka za myWorld-Cashback je odmah ovde! Ne radite doslovno ništa ( određenu robu ili uslugu biste svakako kupili) a ostvarite male popuste i još zaradite neki novac preko.

Ukoliko želite da se besplatno registrujete u myWorld system možete preko LINKA.