Cashback – povrat novca od online kupovine

Zarađujte kupujući!

myWorld -  Zarađujte kupujući!
myWorld – Zarađujte kupujući!

Doslovno je tako … myWord ima ugovore sa mnoštvom kompanija širom sveta koji daju određene popuste pri kupovini. Nama su ipak najzanimljivije naše firme ili bar one koje rade kod nas.

Hvala vam što čitate ovaj post. Ne zaboravite da šerujete na svojim kanalima!

 

Kupujući sa myWorld-om  sakupljate Cashback i Shopping Points. Ponude, benefiti i vaučer-kodovi učiniće vašu kupovinu još povoljnijom.

Cashback – povrat novca od online kupovine
Cashback – povrat novca od online kupovine

Šta je myWorld sistem?

myWorld je internacionalni program zastupljen u mnogim branšama čiji kupci besplatno i neobavezujuće pri svakoj kupovini kod partnera ostvaruju do 5% Cashback-a na iznos kupovine, kao i Shopping Points.

Sakupljene Shopping Points možete da realizujete u Benefit Lounge-u za različite proizvode i usluge zatim za putovanja i pritom da ostvarite velike popuste.

Kao myWorld kupac pri svakoj kupovini kod partnera pripisuje vam se do 5% iznosa kupovine kao Cashback i dodatno sakupljaš Shopping Points.

Koliko Cashback-a i koliko Shopping Points-a je sakupljeno do sada, možete da vidite u svakom trenutku na svom profilu u oblasti „Moje prednosti“. Sakupljeni Cashback se mogu iskoristiti za kupovinu proizvoda na njihovom eVoucher-u.

Cashback isplaćuju i na bankovni račun ako je iznos preko 500 RSD.

myWorld - Cashback
Cashback aplikacija

Postoji i Cashback aplikacija za mobilne telephone. Zgodna je jer  pronalazite jednostavno Cashback Shop-ove u blizini mesta gde god da se nalazite. Jednostavno pristupate svom profilu i digitalnoj Cashback kartici.

Šta reći?

Pa cela stvar nije nista posebno ali uopšte nije ni loša. Ako već kupujete ponekad, recimo u Lilly drogeriji ili u Univerexport-u ili kupujete gorivo na NIS pumpama, korisno je da ste registrovani u myWorld sistemu i ostvarujete popust a i zaradite neke pare pride.

myWorld - Cashback
myWorld - Cashback
Zarađujte kupujući!

OnLine je cela priča još bolja … ako naručujete, recimo garderobu preko internet shopa fastcool ili naručujete nešto iz Kine preko AliExpress-a, takodje imate popuste 2%-5%. Ja sam ostvarivao popuste na AliExpress-u i super je… a sakupi se i neki KEŠ za račun.

Zarađujte kupujući!
myWorld – Cashback

Booking.com je takođe partner sa myWorld kompanijom pa i najmom sobe za neko putovanje se može dodatno uštedeti. Još neke naše firme koje sarađuju sa myWorld pogledajte na fotkama.

Umesto zaključka:

Obogatiti se svakako nećete ali preporuka za myWorld-Cashback je odmah ovde! Ne radite doslovno ništa ( određenu robu ili uslugu biste svakako kupili) a ostvarite male popuste i još zaradite neki novac preko.

Ukoliko želite da se besplatno registrujete u myWorld system možete preko LINKA.