Coinbase-digitalni novčanik

Mobrog-zarada popunjavanjem anketa

MOBROG je jedna od mnogih web stranica za istraživanje tržišta.  Mobrog vam šalje ankete i daje vam priliku da zaradite dodatni novac od popunjavanja anketa. Ankete možete raditi na svom računaru ili u pokretu preko aplikacije za mobilne telefone.

Zarada popunjavanjem anketa
Zarada popunjavanjem anketa

Izjava o odricanju od odgovornosti: (Affiliate Disclaimer):

Ovaj post najverovatnije sadrži affiliate linkove. Zarađujem proviziju za kvalifikovane registracije bez dodatnih troškova.

Šta je Mobrog?

Mobrog.com je web sajt za istraživanje tržišta koji je dostupan u oko 80 zemalja sveta. Njime upravlja nemačka kompanija za istraživanje tržišta poznata kao Splendid Research GMbH.

Posle prijave na sajt, preusmeriće vas na odgovarajuću stranicu za registraciju specifičnu za vašu zemlju prebivališta. U skladu sa tim sajt je dostupan  na više jezika.

MOBROG-zarada popunjavanjem anketa
MOBROG-zarada popunjavanjem anketa

Početna pitanja posle registracije

Registracija zahteva minimalne podatke o vama, kao što su vaše ime i email adresa. Nakon što potvrdite svoju email adresu, moći ćete ispuniti neke podatke o sebi.

Popunjavanje osnovnih podataka bitno je kako bi vam mogli pružiti prave mogućnosti istraživanja. Što više informacija date, manja je verovatnoća da ćete na pola puta biti diskvalifikovani iz ankete.

Neka osnovna pitanja o vama na koja trebate odgovoriti, kao što su;

  • Životne okolnosti (kuća u vlasništvu ili iznajmljena, bračni drug/bez bračnog druga itd.)
  • Broj dece.
  • Nivo prihoda domaćinstva.
  • Posao (zaposlen ili ne, vaše zanimanje, industrija u kojoj radite.)
  • Najviši nivo obrazovanja koji imate.
  • Bolesti koje možda/ne morate imati.
  • Pitanja vezana za proizvod (imate li automobil, računar / elektroniku itd.)
  • Hobiji
  • Hrana
  • Elektronika

Morate dovršiti početni set pitanja pre nego što vam se ponudi prva plaćena anketa.

Dobijanje i uzimanje anketa

Nakon što vam se pošalje pozivnica za anketu ili pronađete onu za koju biste mogli biti zainteresovani, obično ćete morati odgovoriti na niz pitanja u pretkvalifikaciji. U predkvalifikaciji NE odgovarate za zaradu; oni jednostavno zele da se osiguraju da li ste prava osoba za anketu. Ova pitanja mogu potrajati od pet do čak deset minuta bez garancije učestvovanja i plaćanja.

Većina anketa na web stranicama plaća se između 0,50 i 3 USD. Tačan iznos zavisi o dužini ankete, a kompanija Mobrog.com je vrlo iskrena oko toga koliko ćete biti plaćeni.

Kao i na mnogim drugim web sajtovima za ankete, retko ćete pronaći ankete koje nude više od 1 US dolara zarade kada je ispunite.

zelite vise zarade

Marketagent

MobRog

JaZnam

talk – na zahtev (zatrazite pozivnicu u komentaru)

Krediti za prikupljene refferale

Osim anketa, imate i jedinstven referal link koji možete podeliti sa svojim prijateljima i sledbenicima na društvenim mrežama. Svaki put kada se neko pridruži na Mobrog preko vašeg referral linka i tek kada ta osoba ispuni 3 ankete, bićete nagrađeni sa 1 USD. Neće se ponavljati provizije bez obzira na to na koliko anketa odgovori vaš refferal. Nije baš neka naročita opcija za zaradu ali vredi se reklamirati. Dolar po dolar … nakupi se !

Isplata

Možete podići svoju zaradu sa Mobrog putem  Skrill  ili  Paypal . Dobra stvar je što se naknada za transakciju neće oduzeti od vaše zarade.

Nagrade možete iskoristiti kada se dostignete prag od 4 USD. Iz sigurnosnih razloga možete podizati najviše dva puta dnevno sa maksimalnim iznosom od 6,25 USD.

  Pažnja! Vaš MOBROG nalog i Skrill nalog moraju da budu registrovani u istoj zemlji da bi isplata bila uspešna.

  • Isplata je moguća najviše dva puta dnevno
  • Morate da imate istu adresu e-pošte na Skrill-u, kao na vašem profilu na Mobrog-u
  • Nakon 24 sata, vaš novac bi trebalo da stigne na PayPal/Skrill nalog.

Prednosti Mobrog anketa

  • Raznolikost zemalja: Jedna od najljepših stvari u vezi s MOBROG-om , u poređenju sa drugim popularnim web sajtovima za istraživanje, je to što se možete pridružiti čak i ako niste iz SAD-a ili druge velike zemlje koja ima dosta potrošača. Postoji više od 60 zemalja u kojima je dozvoljeno članstvo.
  • Pouzdan: Neke stranice sa anketama tvrde da njihove ankete uvek plaćaju 5 ili više američkih dolara, ali kada ste na tom web sajtu, te ankete ne možete pronaći. To nije slučaj s MOBROG -om. Umesto toga, vrlo su iskreni u pogledu onoga što možete očekivati ​​na njihovoj web stranici. Ovo je važno za svakoga ko se planira osloniti na ovaj mali prihod.
  • Nizak zahtev za isplatom: Iako neke web stranice za istraživanje zahtevaju da imate najmanje 10 USD za gotovinsko plaćanje putem PayPal -a, prag na ovoj web stranici je vrlo nizak.

Mane Mobrog anketa

  • Ograničene mogućnosti istraživanja: Sjajno je što se ovoj web stranici možete pridružiti iz više različitih zemalja, ali neće svi članovi imati jednake mogućnosti anketiranja. Zavisno od zemlje u kojoj živite, možda ćete imati samo jedno ili dva istraživanja nedeljno. Ovo je u redu ako ne žurite sa zaradom, ali može biti obeshrabrujuće. Osim toga, postoji samo manji broj istraživanja u poređenju sa istaknutijim imenima web sajtova za istraživanje.
  • Niske cene: O ponuđenim cenama nema se šta kazati. Postoji vrlo malo mogućnosti za zaradu više dolara, pa verovatno ne treba da očekujete ​​da ćete zaraditi više od 3 USD po danu dok radite ankete na ovoj web stranici.

Koliko realno možete zaraditi sa Mobrog anketama

Pa, Mobrog kaže da će platiti od 0,50 do 3 dolara po anketi, a svaka anketa neće trajati više od 5-10 minuta. Ali realnost je drugačija. Pokušavao sam u različito doba dana i nikada nisam bio kvalifikovan za bilo koju od dostupnih anketa. Preusmjeravali su me sa jedne na drugu. Ipak, ponekad mi pošalju anketu, obaveste me meilom, pa zaradim 1,2 dolara. Ako ste uporni, vremenom se zaradi po neki dolar.

Zato, ne treba se prijaviti i raditi na samo jednom sajtu za online ankete već na više sajtova za zaradu online anketama istovremeno pa je i zarada korektna.

Mobrog onlajn ankete – Zaključak

Sve u svemu, definitivno mogu da kažem da je MOBROG legitimna i pouzdana web stranica za istraživanje. Iako možda nemaju na raspolaganju veliki broj anketa ili ne plaćaju mnogo po anketi, redovno isplaćuju i vrlo su iskreni u pogledu onoga što vam mogu ponuditi. Ova stranica nije najbolji izbor ako tražite visoke zarade, ali možete dobro zaraditi sporedni novac na ovoj stranici.

Korištenje MOBROG -a jednostavan je način da svom životu dodate mali deo bonus prihoda!

Originally posted 2021-08-05 16:29:05.

https://i0.wp.com/zarada.nanetu.rs/blog/wp-content/uploads/mobrog-ankete.png?fit=600%2C300&ssl=1https://i0.wp.com/zarada.nanetu.rs/blog/wp-content/uploads/mobrog-ankete.png?fit=128%2C64&ssl=1Zarada na NetuOnLine anketekako zaraditi popunjavanjem anketa onlajn anketepopunjavanje online anketa,onlajn ankete,popunjavanje online anketa
Mobrog-zarada popunjavanjem anketaMOBROG je jedna od mnogih web stranica za istraživanje tržišta.  Mobrog vam šalje ankete i daje vam priliku da zaradite dodatni novac od popunjavanja anketa. Ankete možete raditi na svom računaru ili u pokretu preko aplikacije za mobilne telefone.Zarada popunjavanjem anketaIzjava o odricanju od odgovornosti: (Affiliate...