Društvene mreže i affiliate marketing

Socijalni mediji kao što su Twitter, Facebook, MySpace postaju sve popularniji kao nacini na koje firme mogu da šire informacije o svojoj delatnosti svojim prijateljima i potencijalnim kupcima na Internetu. Potencijal za porast profita je drasticno veliki kada se targetira nova ciljna grupa koja je vež zainteresovana za ono što vi želite da kažete.

internet marketing, socijalni mediji,

Današnje vreme karakteriše značajno razvijanje kompjuterskih tehnologija koje donose promene i u svetu masovnih komunikacija. Ključne promene nastale su u povećanju količine dostupnih informacija kao i u brzini njihove distribucije.

Online reklamiranje je takodje pojednostavljeno preko socijalnih medija zato što je jednostavno postaviti linkove, rss feed bloga, slike ili video na strani profila ili web sajta tako da postanu dostupne svima onima kojima ih želite pokazati. Online marketing usluge su postale mnogo kreativnije.

Socijalni mediji predstavljaju spoj digitalnih alata i aktivnosti kojima se omogućava komunikacija i deljenje različitih sadržaja preko Interneta i oni se koriste u različitim oblastima društvenog života. Najrasprostranjeniji oblik socijalnih medija su sajtovi društvenih mreža. Iako društvene mreže na Internetu postoje relativno dugo još uvek nije formulisana njihova opšteprihvaćena definicija.

Jeste li znali da Twitter dnevno prima više od 2 milijarde upita za pretraživanje ? Facebook stranicu možete postaviti za svaku nišu koju promovišete. Sledeći način promocije je na Instagramu. Iako ne možete staviti linkove u svoje postove, link možete staviti u opis svog profila.

Zaključak

Socijalni mediji dobijaju bitku sa klasičnim medijima. Činjenica da su oni osvojili najmlađe i da je korišćenje
socijalnih medija uglavnom generacijski determinisano ukazuje na to da će se u budućnosti korišćenje socijalnih medija raširiti i na starije delove populacije.

​​​​​​​

​​​​​​​
Posebna ponuda!
Započnite svoj besplatni online poslovni trening i zaradite

 

 

NOVI PRIMER

Pre-Headline Goes Here!

Attention Grabbing Headline Goes Here!

Sub-Headline Goes Here!

 Button Text!

Zarada na NetuInternet marketinghonorarni poslovi,internet marketing,kako zaraditi,kako zaraditi na internetu,kako zaraditi novac,socijalni mediji,zarada,zarada na netu,zaraditi,zaraditi novac
Društvene mreže i affiliate marketing Socijalni mediji kao što su Twitter, Facebook, MySpace postaju sve popularniji kao nacini na koje firme mogu da šire informacije o svojoj delatnosti svojim prijateljima i potencijalnim kupcima na Internetu. Potencijal za porast profita je drasticno veliki kada...