Coinbase-digitalni novčanik

Kako pokrenuti affiliate marketing posao?

Kratak kurs internet marketinga - Affiliate marketing
Kratak kurs internet marketinga – Affiliate marketing

Izjava o odricanju od odgovornosti (Affiliate Disclaimer): Ovaj post najverovatnije sadrži affiliate linkove. Zarađujem proviziju za kvalifikovane kupovine bez dodatnih troškova.

Affiliate marketing je brzo postao jedan od najpopularnijih i najproduktivnijih načina za oglašavanje na internetu. Jedan od razloga zašto je  affiliate marketing  toliko popularan je da se on u potpunosti  zasniva na performansama. U većini slučajeva, firma koju reklamirate na oglašavanje ne plaća ni jedan dinar za njihov oglas, osim ako postoje dokazi da je Internet promet, odnosno prodaja, napravljena sa Vaše web lokacije. Postoje, međutim, i drugi načini da radite affiliate marketing.

Affiliate marketing je prava prilika za zaradu na internetu radeći iz svoje kuće. Postoji vrlo malo radnih mesta u životu koja sa tako malo truda  mogu zaraditi takve velike svote novca. Medjutim, kao što je slučaj sa većinom radnih mesta, što se više trudite i radite, više ćete i zauzvrat zaraditi od njega.

Dakle, kako možete da povećate svoju zaradu? Evo nekoliko saveta koji će vam pomoći da idete u pravom smeru kada je u pitanju posao koji je prilika za vas.

Šta je affiliate marketing i kako funkcioniše?

Affiliate marketing je proces prodaje tuđih proizvoda za proviziju. U prodajnom lancu imamo:
– trgovca koji je vlasnik proizvoda
– affiliate partneta koja deluje kao posrednik između oglašivača, odnosno trgovca i kupca
– kupca koji je taj koji traži neki proizvod za rešavanje svojih problema ili ispunjavanje svojih potreba.

Može li se raditi affiliate marketing bez sopstvene web stranice?

Da, može. Ako ne želite da radite affiliate marketing koristeći blog ili web stranicu, možete to raditi koristeći Youtube, platforme društvenih mreža, forume, itd. Ovo je vodič koji će vas naučiti kako da radite affiliate marketing bez web stranice .

Kako besplatno pokrenuti affiliate marketing?

Affiliate marketing ne zahteva ulaganje za početak. Možete se prijaviti za bilo koju kompaniju koja nudi program affiliate marketinga besplatno i započeti.
Ali imajte na umu da ćete morati da uložite vaš novac u reklamiranje affiliate linka ako želite da ostvarite održiv prihod sa svojim affiliate marketing biznisom. A budući da se radi o biznisu, svaki posao zahteva početni trošak ili investiciju.

Koliko je novca potrebno da bi pokrenuo affiliate marketing posao?

Za razliku od većine poslova u koje morate uložiti hiljade dolara da biste započeli, online poslovanje (uglavnom affiliate marketing) ne zahteva puno novca za početak. To je zato što ne morate kreirati svoji proizvod ili uslugu ili dežati proizvod na lageru. Sa nekih 100 evra možete imati zakupljen host, domen i postavljen blog za marketing affiliate linkova poslova koje ste odabrali.

affiliate marketing, zarada na netu,
AFFILIATE MARKETING

Zbog svih navedenih mogućnosti reklamiranja na internetu, potrebno je izabrati kvalitetnog stručnjaka koji će vam voditi internet marketing kampanju. Priikom izbora morate imati na umu tri cilja:

1. Online marketing usluge treba da povećaju vidljivost vaše kompanije na internetu,
2. poboljšaju odnose sa kupcima,
3. povecaju profit

Zaključak

Affiliate marketing je najlakši način za početak zarade na netu i najbolji način za stvaranje pasivnog prihoda na internetu.

Strpljenje je ključ.

Čak i najboljima u affiliate marketingu treba vremena za izgradnju baze klijenata. Ljudi koji legalno zarađuju 10.000 dolara mesečno u affiliate marketinga provedu više godina dok dostignu taj nivo. Za neke koji su novi u poslovanju na inetnetu, čini se kao da je nivo uspeha nedostižan, ali nije. Kada odaberete affiliate program, budite uporni.

Za više informacija o affiliate marketingu pogledajte i moj post:

Kako zaraditi novac Affiliate Marketing-om? | Koji su principi i kako to funkcioniše?

Originally posted 2017-08-05 21:41:21.

https://i0.wp.com/zarada.nanetu.rs/blog/wp-content/uploads/Kratak-kurs-internet-marketinga-Affiliate-marketing.png?fit=660%2C330&ssl=1https://i0.wp.com/zarada.nanetu.rs/blog/wp-content/uploads/Kratak-kurs-internet-marketinga-Affiliate-marketing.png?fit=128%2C64&ssl=1Zarada na NetuAffiliate marketingAffiliate Marketing,internet marketing,internet zarada,kako zaraditi na internetu
Kako pokrenuti affiliate marketing posao?Kratak kurs internet marketinga - Affiliate marketingIzjava o odricanju od odgovornosti (Affiliate Disclaimer): Ovaj post najverovatnije sadrži affiliate linkove. Zarađujem proviziju za kvalifikovane kupovine bez dodatnih troškova.ll_r='profits';ll_bc='#ffffff';ll_hc='#e22121';ll_tc='#555a69';ll_cc='#8d9aa6';ll_dc='#8891a8';ll_w='';ll_nf='0';ll_nc='1';ll_nh='0';ll_nm='0';ll_np='1';ll_pa='0';ll_nt='0';ll_wt='1';ll_fw='1';ll_n='4';ll_cl='';ll_s='w';Affiliate marketing je brzo postao jedan od najpopularnijih i najproduktivnijih načina za oglašavanje na internetu. Jedan...