Kako započeti internet posao?

Kako zaraditi novac preko interneta?

“Dodatna zarada preko interneta” jedan je od najtraženijih pojmova na Google-u. Kada je u pitanju zarada na internetu i posao od kuće, treba da konstantno radite i da se usavršavate. Načini i metode zarade se menjaju.

Ukoliko ste uporni i želite da radite i da zarađujete preko interneta, morate se posvetiti tome. Treba vam dosta vremena za učenje dok ne dođete do rezultata ili dok ne razvijete sopstvene veštine.

Da li treba da znam engleski jezik?

Preduslov za posao na netu je solidno znanje engleskog jezika, mada je moguće uspeti i na domaćem tržištu. Znanje engleskog jezika je potrebno za većinu poslova preko interneta. Ukoliko ne znate jezik, polako učite … Neka vam učenje bude motivacija da jezik naučite i savladate kako biste mogli krenuti dalje.

Prvo da pogledamo opremu koja je potrebna da se ozbiljno pokrene internet posao i internet poslovanje.

Osnovno:

Postoje neke stvari koje apsolutno moraju da se imaju i druge stvari koje ćete želeti da imate malo kasnije .

Ideja koja je sveprisutna na netu je da možete zaraditi ogromne količine novca sa malo napora ili bez napora… To je mit. To nije istina.

Šta nam treba za početak?

1 . Pouzdan računar ( ako koristite računar stariji od 10-15 god. imate problem…  uozbiljite se… ) Potreban vam je prilično brz računar sa dovoljno RAM memorije da vam omogući da prolazite kroz internet . Trebalo bi da radi sa “novijim” procesorom i sa najmanje 4 GB RAM a poželjno je i više. Možete da počnete sa starijom mašinom , ali trebalo bi da ozbiljno planirate  nadogradnju na neku noviju , jačeg modela što je pre moguće . Ovo je vaš broj jedan alat i on mora da radi za vas I da bude efikasan .

2. Internet konekcija: preferiramo velike brzine ( kabl ili DSL ) . Ako nameravate da radite sa sporim internetom, to  jednostavno neće raditi. Možete početi tako , ali brža veza bi trebalo da bude jedna od prvih nadogradnji u budžetu .

3.  Treba vam antivirus i spivare zastita za vaš računar. Obavezno!!! Mnogo “šljama” ima po internet.

4.  Stacionarni i potrošni material, olovke, papir, fascikle, kartoni ,dnevnik ,calendar, itd.

To je za vaš početak osnovno .

Proračunajte vaše vreme i novac


Prva stvar je da shvatite tačno koliko vremena i novca ćete potrošiti na vaš posao. Odmah shvatite da ako više novca možete investirati u redovno poslovanje i ako više vremena možete provesti radeci, brže ćete moći da izgradite posao.

Opet, suprotno tome, ako ne možete da priušte da date finansijski doprinos za vaš posao i definitivan vremenski okvir I obavezu prema vašem poslu, (par sati svakoga dana) molim Vas da  uštedite sebi mnoge frustracije i prihvatite činjenicu da niste spremni da izgradite biznis u ovom trenutku.

Vi zaista treba da budete u mogućnosti da se posvetite najmanje 20 sati nedeljno , i najmanje da investirate $ 25 mesečno da imate bilo kakvu šansu da gradite uspešnu operaciju . Shvatam da ste videli sve one natpise i članke koji kažu to možete da uradite za 5 minuta dnevno , ali to je jednostavno fantazija i ništa više od toga.

Dakle, da počnemo! Jeste li spremni?

One thought on “Kako započeti internet posao?

  1. Trazeci nacin da dodjem do pravih podataka o zaradi na netu koja je sve neophodnija , mislim da sam nasao pravi izvor.Hvala

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *