Prvo da pogledamo opremu koja je potrebna da se ozbiljno pokrene internet posao i internet poslovanje.

Osnovno:

Postoje neke stvari koje apsolutno moraju da se imaju i druge stvari koje ćete želeti da imate malo kasnije .

Ideja koja je sveprisutna na netu je da možete zaraditi ogromne količine novca sa malo napora ili bez napora… To je mit. To nije istina.

Šta nam treba za početak?

1 . Pouzdan računar ( ako koristite računar stariji od 10-15 god. imate problem…  uozbiljite se… ) Potreban vam je prilično brz računar sa dovoljno RAM memorije da vam omogući da prolazite kroz internet . Trebalo bi da radi sa “novijim” procesorom i sa najmanje 4 GB RAM a poželjno je i više. Možete da počnete sa starijom mašinom , ali trebalo bi da ozbiljno planirate  nadogradnju na neku noviju , jačeg modela što je pre moguće . Ovo je vaš broj jedan alat i on mora da radi za vas I da bude efikasan .

2. Internet konekcija: preferiramo velike brzine ( kabl ili DSL ) . Ako nameravate da radite sa sporim internetom, to  jednostavno neće raditi. Možete početi tako , ali brža veza bi trebalo da bude jedna od prvih nadogradnji u budžetu .

3.  Treba vam antivirus i spivare zastita za vaš računar. Obavezno!!! Mnogo “šljama” ima po internet.

4.  Stacionarni i potrošni material, olovke, papir, fascikle, kartoni ,dnevnik ,calendar, itd.

To je za vaš početak osnovno .

Proračunajte vaše vreme i novac

Prva stvar je da shvatite tačno koliko vremena i novca ćete potrošiti na vaš posao. Odmah shvatite da ako više novca možete investirati u redovno poslovanje i ako više vremena možete provesti radeci, brže ćete moći da izgradite posao.

Opet, suprotno tome, ako ne možete da priušte da date finansijski doprinos za vaš posao i definitivan vremenski okvir I obavezu prema vašem poslu, (par sati svakoga dana) molim Vas da  uštedite sebi mnoge frustracije i prihvatite činjenicu da niste spremni da izgradite biznis u ovom trenutku.

Vi zaista treba da budete u mogućnosti da se posvetite najmanje 20 sati nedeljno , i najmanje da investirate $ 25 mesečno da imate bilo kakvu šansu da gradite uspešnu operaciju . Shvatam da ste videli sve one natpise i članke koji kažu to možete da uradite za 5 minuta dnevno , ali to je jednostavno fantazija i ništa više od toga.

Dakle, da počnemo! Jeste li spremni?

Zarada na NetuKako zaraditi OnLinekako zaraditi,zaraditi novac
Prvo da pogledamo opremu koja je potrebna da se ozbiljno pokrene internet posao i internet poslovanje. Osnovno: Postoje neke stvari koje apsolutno moraju da se imaju i druge stvari koje ćete želeti da imate malo kasnije .Ideja koja je sveprisutna na netu je da možete zaraditi ogromne količine novca sa...