Coinbase-digitalni novčanik
Honeygain zarada
Honeygain zarada

Online zarada od kuce za pocetnike

Honeygain je prva aplikacija koja omogućuje korisnicima da zarađuju na internetu dijeljenjem internet veze.

Želite dodatnu zaradu bez dodatnog trošenja vremena i snage?

Instalirajte Honeygain aplikaciju na Vaš telefon ili računar i zaradite mesečno nekoliko dolara gratis. Ovo je jednostavan način da ostvarite pasivan prihod bez napora.

Kako radi Honeygain aplikacija?


Honeygain pomaže svojim korisnicima da zarade putem interneta dijeljenjem internet veze sa analitičarima podataka. Jednom kada počnete da koristite Honeygain aplikaciju, vaši uređaji se ponašaju kao tornjevi za podelu viška internet. Tako pomažu firmama da pristupe World Wide Webu bez brige o ograničenjima za odredjenu lokaciju. Honeygain garantuje da vaš internet saobraćaj koriste samo pouzdani partneri.

Aplikacija omogućuje svojim korisnicima da na najpovoljniji način dosegnu puni potencijal svog neiskorištenog interneta!
Honeygain aplikacija koristi višak Vašeg interneta (koristite samo ako imate neograničen internet) i za to vam daje novčanu nadoknadu (u mom slučaju oko 800mb dnevno potroši aplikacija). Aplikacija Vas ne prati, ne špijunira, ne krade podatke, napravljena je samo za dobijanje statistika (brzina interneta, količina vremena provedena na internetu…).
Jednostavno instalirajte aplikaciju na bilo koji uređaj i povežite je na Internet.

Koliko Možete Zaraditi?

Prema mojoj proceni pokretanjem Honeygain aplikacije dobićete 1 USD za svakih podijeljenih 10 GB viška interneta!

Sami procenite svoju zaradu. Vaša zarada direktno zavisi od količine saobraćaja koji delite sa Honeygain mrežom. Što više delite više i zarađujete. Preporuka je da koristite 3 uređaja istovremeno. Ja lično koristim laptop i dva mobilna telefona.

NAPOMENA: Zarada se ostvaruje  korišćenjem vaše internet veze, a ne vašim surfovanjem po internetu.

Registrujte se u Honeygain i ODMAH zaradite 5 dolara BESPLATNO

Faktori koji utiču na to koliko zarađujete

Tvoja lokacija

Vaša zarada zavisi od potražnje saobraćaja koja je potrebna za Honeygain poslovne klijente, kao i od broja korisnika u vašem području.

Broj IP adresa

Što je više IP adresa na koje su vaši uređaji povezani, više možete zaraditi.

Mrežni ping/brzina

Da biste postigli najbolju tačku, ciljajte na brzinu od >50Mbps i ping od <50ms.

Honeygain zarada - infografik

Kako funkcionišu referrali?

Kada pozovete svoje prijatelje da se prijave za Honeygain nalog , a vaši referali počnu deliti svoju internet propusnost sa Honeygain servisom, 10% njihove dnevne zarade biće dodato na vaš račun. Imajte na umu da se računaju samo trenutna/stvarna zarada vaših referala. To znači da nećete dobiti 10% od njihovog bonusa za registraciju od 5 USD ili prihoda od njihovih vlastitih preporuka (preporuke vaših preporuka).

Ovo ne zvuči puno, ali ako skupite recimo100 referrala, mislim da možete jako puno povećati potencijal svoje zarade.

Znači, ako imate 100 referrala i oni zarađuju oko $10 mesečno, vaše je 10%, što iznosi $1 po referralu mesečno. Ako imate 100 referrala, zaradjujete od njih 100 $ mesečno.

Nije lako prikupiti 100 referrala ali samo vam dajem primer. Ako se ipak potrudite, možda i prikupite mnogo više svojih referrala.

Svi koji se prijave za novi nalog koristeći referal vezu ili kôd dobiće kredite u vrednosti od 5 USD u svoj ukupan broj kredita.

Možete pozvati svoje prijatelje da se pridruže Honeygainu pomoću posebnog linka koji se nalazi na vašoj početnoj strani. kao vaše preporuke. Kliknite na plavo dugme Kopiraj i pošaljite ga svojim prijateljima!

Idite na stranicu “Referrals” i kliknite plavo dugme “Invite friends”. Pojaviće se pop-up prozor sa posebnim linkom, koji će vaši prijatelji koristiti da bi se prijavili

Zadnji deo referal linka je vaš referentni kod.

Detaljno uputstvo nalazi se na Honeygain sajtu na linku “Kako započeti?”

Pogledajte i video:

Zaključak

Ako želite 100% pasivnu metodu zarade, i ne očekujete prevelik profit, onda je ova aplikacija za vas. Pošto je ovo pasivna zarada, najbolje je da instalirate aplikaciju i da jednostavno zaboravite na nju. Ne troši memoriju, ne opterećuje računar/mobilni, a donosi zaradu.

Honeygain na zvaničnom sajtu kaže da je za optimalnu zaradu najbolje da bude  1 uređaj po IP adresi ili maksimalno 2 uređaja. Možete koristi koliko hoćete IP adresa, bitno je da su različite.

Originally posted 2022-02-04 08:32:38.

https://i0.wp.com/zarada.nanetu.rs/blog/wp-content/uploads/Kako-zaraditi-novac-na-internetu-dijeljenjem-interneta-HoneyGain.png?fit=660%2C371&ssl=1https://i0.wp.com/zarada.nanetu.rs/blog/wp-content/uploads/Kako-zaraditi-novac-na-internetu-dijeljenjem-interneta-HoneyGain.png?fit=128%2C72&ssl=1Zarada na NetuKako zaraditi OnLineOnline zarada 2024.Honeygain aplikacija,Honeygain zarada,internet zarada 2024,kako zaraditi novac od kuce,kako zaraditi online,kako zaraditi preko interneta,mobilne aplikacije za zaradu,online poslovi za pocetnike,online poslovi za studente,online zarada od kuce,pasivna zarada
Honeygain zaradaOnline zarada od kuce za pocetnikeHoneygain je prva aplikacija koja omogućuje korisnicima da zarađuju na internetu dijeljenjem internet veze.Želite dodatnu zaradu bez dodatnog trošenja vremena i snage?Instalirajte Honeygain aplikaciju na Vaš telefon ili računar i zaradite mesečno nekoliko dolara gratis. Ovo je jednostavan način da ostvarite pasivan prihod...