Gptplanet ima istog administratora  kao i Scarlet Clicks i Optimalbux. Gptplanet je PTC stranica koja članovima pruža mogućnost zarade i od 2010. godine uvek plaća članove na vreme.

Možete imati neograničen broj refferala čak i u standardnom članstvu. Takođe, možete iznajmiti refferale.. Oni plaćaju putem, Perfect Money-a, Payeera, Bitcoin-a, Litecoin-a, Dash-a, Skrill-a, Netellera, Payoneer-a i AirTM-a uz minimalni iznos 1,05 USD za prvi i 2,00 USD za sve ostale.

U ovom PTC-u nema potrebe za ulaganjem u članstvo. Tamo možete naći oko 20-25 oglasa kao standardni član. Zarada od refferala kao standardni član je 10%, a čak 100% je zarada za nadograđene članove.

Zarada po danu je 0,015 USD. Za povećanje zarade nude PTCwall , Offers4all (isto kao PTCwall), Myadswall (isto kao PTCwall). Tu je i standardni  Gptgrid gde možete kliknuti kvadratić I  zaraditi do 1,00 USD. Dole možete videti troškove iznajmljivanja refferala i popust kada ga držite 30 dana ili više troškova za nadogradnju i kako funkcionišu Gptplanet deonice.

Najbolji deo je strategija Gptplaneta. Sledite ovu strategiju za uspeh u GPTplanetu.

 Strategija zarade na Gptplanet


Pre svega, morate znati da vam svaka nadogradnja daje još 6 oglasa po ceni od 0,01 USD.
Predložio sam vam dve mogućnosti.
Prva opcija: (mala i srednja zarada) Kupujte mesečno zlato ili godišnje zlato (na godišnjem zlatu uštedite 30,00 USD godišnje) i iznajmite direktnih 500 refferala. Kada refferali imaju 3-4 dana do isteka, odaberite automatsko plaćanje i nastavite tako. Ne birajte ranije automatsko plaćanje, samo kad je 3-4 dana pre isticanja. Ne zaboravite da reciklirate refferale koji ne kliknu. Autopay uzima novac za saldo kupovine, a ne za glavni bilans. Ne iznajmljujte više refferala. 500 refferala je dovoljno za upotrebu automatskog plaćanja. ako želite više refferala, morate odabrati drugu opciju koja će biti profitabilna.
Druga opcija: (velika zarada) Kupujte godišnje zlato i unajmite do 2000 refferala. Možete to učiniti direktno ili u koracima, ali ovde nikad ne birajte automatsko plaćanje i uviek produžite refferale kada je ostao jedan dan do isteka 240 ili 365 dana. Ne tražite više refferala koji nisu tako profitabilni i ne produžujte ih  na 180 dana ili manje.

Rezime:
Administrator je veoma pouzdan i uvek plaća članove na vreme (nakon nedelju dana).
Upute za iznajmljivanje deluju zaista dobro kad se nadograde.
Opcije plaćanja (Payeer, Perfect money, Bitcoin, Litecoin, Dash, Payoneer i AirTM).
Kao standardni član, zarađujete samo 0,015 USD dnevno
Iznajmite refferale koji ne rade dobro za standardne članove.
Izuzetno je teško pronaći direktne preporuke jer je stranica vrlo stara.

Saveti:
Nekim danima administrator nudi članarine s popustima… tako da se možete pridružiti i čekati popust (26. oktobra je njegov rođendan, Božić i Uskrs, ali i drugi dani.
Nemojte iznajmljivati ​​pre nadogradnje jer gubite svoj novac. (Kao standardni član zarađujete 10% od reff., kao nadogradeni 100%)
Pri nadogradnji pokušajte pronaći što više direktnih preporuka, preporuka je 5+ aktivnih pre nadogradnje.
Ne zaboravite pročitati stranicu TOS
Počnimo ako odlučite.

Pridružite se ovde

Zarada na NetuGptplanetPaid To Click (PTC) zaradaGptplanet,pay to click,PTC,PTC zarada,zarada klikom,zarada na netu
Gptplanet ima istog administratora  kao i Scarlet Clicks i Optimalbux. Gptplanet je PTC stranica koja članovima pruža mogućnost zarade i od 2010. godine uvek plaća članove na vreme. Možete imati neograničen broj refferala čak i u standardnom članstvu. Takođe, možete iznajmiti refferale.. Oni plaćaju putem, Perfect Money-a, Payeera, Bitcoin-a, Litecoin-a,...