Coinbase-digitalni novčanik

Gptplanet ukratko

Gptplanet.com je PTC sajt koji radi od 2010. To je odličan PTC sajt ako želite da zaradite dodatni novac sa PTC sajtovima. Gptplanet nije sajt za brzo bogaćenje, ali možete dobro zaraditi ako se fokusirate na nju. Njihova stopa klikova je između 0,002 i 0,0005 dolara, dok je njihova minimalna isplata 1 dolar preko Skrill, Bitcoin, Litecoin, Dash, Nettler i AirTM. Primaju članove iz svih zemalja sveta. Administrator je isti vlasnik kao i Scarlet Clicks i Optimalbux. Gptplanet je PTC sajt koji je ostao i opstao do danas jer neprekidno isplaćuje zarade.


Gptplanet – zaradi novac na internetu sa PTC sajtom

Gptplanet.com je PTC sajt koji radi od 2010. godine.
GPT planet – elitni PTC sajt
  • Gptplanet.com je PTC sajt koji radi od 2010. godine. Sajt radi na evolution skripti i vlasnik je Dimitrios Kornelatos.
  • Imaju program iznajmljivanja referala sa skupom nadogradnjom članstva.
  • Članovi moraju da kliknu na najmanje 4 oglasa svakog dana da bi mogli zarađivati ​​od svojih referala narednog dana.
  • Postoji igra koja se zove GPTGrid koju članovi mogu igrati svakodnevno. Ako imate dobitak, odmah će vam ga dodati direktno na vaš nalog.
  • Besplatno članstvo dolazi sa 20 šansi dnevno. Zarada će biti izbrisana ako račun nije aktivan u poslednjih 60 dana.

Gptplanet radi od 2010. god. do danas:  Sajt isplaćuje članove više od 11 godina i to je odlika kvalitetnih PTC sajtova, za razliku od nekih PTC sajtova koje će plaćati nekoliko godina i potom prestanu da plaćaju.

Dobar afilijet program: Možete imati neograničen broj refferala čak i u standardnom članstvu. Takođe, možete iznajmiti refferale..Ovo je dobra prilika da izgradite veliku liniju ispod vas koja vam može pomoći da zaradite mnogo novca od stranice.

Niska minimalna isplata:  Oni plaćaju putem, Perfect Money-a, Payeera, Bitcoin-a, Litecoin-a, Dash-a, Skrill-a, Netellera, Payoneer-a i AirTM-a. Svoju zaradu možete povući čim dostignete samo 1 USD za prvu isplatu, međutim morate imati 2 USD na računu da biste primili drugu isplatu.

Postoji aktivan forum: Imaju forum na kojem članovi mogu raspravljati, postavljati pitanja i budući članovi mogu dobiti ideje o tome kako stranica radi.

U ovom PTC-u nema potrebe za ulaganjem u članstvo. Tamo možete naći oko 20-25 oglasa kao standardni član. Zarada od refferala kao standardni član je 10%, a čak 100% je zarada za nadograđene članove.

Zarada po danu je 0,015 USD. Za povećanje zarade nude PTCwall , Offers4all (isto kao PTCwall), Myadswall (isto kao PTCwall). Tu je i standardni  Gptgrid gde možete kliknuti kvadratić I  zaraditi do 1,00 USD. Dole možete videti troškove iznajmljivanja refferala i popust kada ga držite 30 dana ili više troškova za nadogradnju i kako funkcionišu Gptplanet deonice.

Najbolji deo je strategija Gptplaneta. Sledite ovu strategiju za uspeh u GPTplanetu.

 Strategija zarade na Gptplanet


Pre svega, morate znati da vam svaka nadogradnja daje još 6 oglasa po ceni od 0,01 USD.
Predložio sam vam dve mogućnosti.


Prva opcija: (mala i srednja zarada) Kupujte mesečno zlato ili godišnje zlato (na godišnjem zlatu uštedite 30,00 USD godišnje) i iznajmite direktnih 500 refferala. Kada refferali imaju 3-4 dana do isteka, odaberite automatsko plaćanje i nastavite tako. Ne birajte ranije automatsko plaćanje, samo kad je 3-4 dana pre isticanja. Ne zaboravite da reciklirate refferale koji ne kliknu. Autopay uzima novac za saldo kupovine, a ne za glavni bilans. Ne iznajmljujte više refferala. 500 refferala je dovoljno za upotrebu automatskog plaćanja. ako želite više refferala, morate odabrati drugu opciju koja će biti profitabilna.


Druga opcija: (velika zarada) Kupujte godišnje zlato i unajmite do 2000 refferala. Možete to učiniti direktno ili u koracima, ali ovde nikad ne birajte automatsko plaćanje i uviek produžite refferale kada je ostao jedan dan do isteka 240 ili 365 dana. Ne tražite više refferala koji nisu tako profitabilni i ne produžujte ih  na 180 dana ili manje.

Rezime:
Administrator je veoma pouzdan i uvek plaća članove na vreme (nakon nedelju dana).
Upute za iznajmljivanje deluju zaista dobro kad se nadograde.
Opcije plaćanja (Payeer, Perfect money, Bitcoin, Litecoin, Dash, Payoneer i AirTM).
Kao standardni član, zarađujete samo 0,015 USD dnevno
Izuzetno je teško pronaći direktne referale jer je stranica vrlo stara.

Saveti:
Nekim danima administrator nudi članstvo sa popustima… tako da se možete pridružiti i čekati popust (26. oktobra je njegov rođendan, Božić i Uskrs, ali i drugi dani.
Nemojte iznajmljivati ​​pre nadogradnje jer gubite svoj novac. (Kao standardni član zarađujete 10% od reff., kao nadogradeni 100%)
Pri nadogradnji pokušajte pronaći što više direktnih referala, preporuka je 5+ aktivnih pre nadogradnje.
Ne zaboravite pročitati stranicu TOS

Pridružite se ovde

Zaključak

Gptplanet.com je elitni PTC sajt. Na kraju krajeva, navodim ga među najboljim PTC sajtovima u članku PTC sajtovi-zarada klikom (detaljno) i u drugom članku za kome predlažem pouzdane PTC sajtove .

Nadam se da ste uživali u Gptplanet recenziji. Ako jeste, podelite našu Gpt Planet recenziji sa ostatkom PTC zajednice.

Originally posted 2018-11-07 12:06:00.

https://i0.wp.com/zarada.nanetu.rs/blog/wp-content/uploads/2020/04/gptplanet.jpg?fit=390%2C200&ssl=1https://i0.wp.com/zarada.nanetu.rs/blog/wp-content/uploads/2020/04/gptplanet.jpg?fit=128%2C85&ssl=1Zarada na NetuPaid To Click (PTC) zaradaGptplanet,pay to click,PTC,PTC zarada,zarada klikom,zarada na netu
Gptplanet ukratkoGptplanet.com je PTC sajt koji radi od 2010. To je odličan PTC sajt ako želite da zaradite dodatni novac sa PTC sajtovima. Gptplanet nije sajt za brzo bogaćenje, ali možete dobro zaraditi ako se fokusirate na nju. Njihova stopa klikova je između 0,002 i 0,0005 dolara, dok...