Coinbase-digitalni novčanik

Cryptojams - platforma za rudarenje u oblaku
Cryptojams – platforma za rudarenje u oblaku

Cryptojams – platforma za online zaradu od kuce

U digitalnog eri dostupno je mnogo opcija za zarađivanje novca na internetu. Sa više opcija koje su dostupne, postaje sve teže da odaberemo legitimnu priliku i da izbegnemo prevaru. Zato je ključno za svakog početnika da izvrši odgovarajuće istraživanje pre nego što uloži svoj novac u bilo koji program.

U ovom postu vam predstavljam Cryptojams, još jednu novu platformu za rudarenje u oblaku.  Cryptojams je još jedna prilika da zaradite novac nagradnim rudarenjem. U ovo digitalno vreme nikada nije bilo lakše povećati profit sa više različitih tokova prihoda. Ovo je jedan od njih.

U duhu potpune transparentnosti, ovaj post “CriptoJAMS – recenzija” sadrži affiliate linkove. To znači da ako obavite kupovinu sa ovih linkova, možda ću dobiti malu proviziju bez dodatnih troškova za vas.

Mogu dobiti proviziju od bilo koje kompanije, ali preporučujem samo proizvode/usluge koje koristim i zaista verujem da će dati vrednost mojim čitaocima. Hvala vam što me podržavate!

Možete pročitati moju punu affiliate izjavu ovde .

Kada smo ovo razjasnili, pogledajmo malo detaljnije CriptoJAMS platformu.

Šta je CrymptoJams?

Cryptojams je, u suštini, platforma za rudarenje u oblaku koja vam omogućava da podignete svoje poslovanje na novi nivo uz provizije, nove tokove prihoda i načine za unovčavanje.

CryptoJAMS je globalna platforma za oglašavanje koja vam omogućava da se oglašavate širom sveta i svakodnevno zarađujete interne tokene ili virtuelnu valutu u obliku JAMS-a.

Kako radi CryptoJAMS?

CryptoJAMS kombinuje oglašavanje i rudarenje na vrlo stabilnoj platformi kako bi svojim članovima ponudio jedinstveno iskustvo.

Kao registrovani članovi dobijate sledeće:

  • Besplatno oglašavanje pri registraciji
  • Besplatne JAMS novčiće za rudarenje
  • Možete zaraditi pasivni prihod pomoću (stakes) uloga
  • Možete zaraditi do 40% provizija za kupovine reklama
  • Možete zaraditi do 10% provizije na kupovinu uloga
  • Možete zaraditi do 7% JAMS-a na rudarenju vaših referala

Platforma nudi besplatne bonuse posebno novim članovima. Ovi bonusi uključuju besplatne uloge, reklamne bonuse i proviziju od uloga.

CryptoJAMS pruža brz i lak pristup za zarađivanje novca na vrlo jednostavnoj platformi za rudarenje i za oglašavanje.

Počnite da zaradjujete sa  CryptoJAMS u 3 jednostavna koraka.

CryptoJAMS zarada u 3 jednostavna koraka
CryptoJAMS zarada u 3 jednostavna koraka
  • Registrujte se i potvrdite svoju e-mail adresu
  • Dobićete besplatni paket za oglašavanje kao bonus.
  • Posetite CryptoJAMS oglase u delu za članove da zaradite više JAMS-a

Glavne karakteristike CryptoJAMS platforme

Besplatna registracija

Možete se besplatno registrovati i početi da zarađujete ​​na JAMS-u bez ikakve kupovine ili obaveze.

Besplatni reklamni paket

Dobićete besplatan paket za registraciju od 100 zagarantovanih poseta nakon registracije na platformi i verifikacije e-maila.

Odlične provizije

Web sajt nudi proviziju do 40% na reklamne kupovine i 10% na svaku kupovinu “Stake” koju su izvršili vaši direktni referali.

Velika provizija za rudarenje

Takođe, dobićete do 7% JAMS-a generisanih od strane vaših direktnih referala za rudarenje.

Pasivna zarada

Možete zaraditi JAMS tako što ćete posetiti deo za članove i bez stvarnog klika na nešto.

Spam nije dozvoljen

CryptoJAMS se vrlo striktno drži politike nulte tolerancije na (spam) neželjenu poštu. Oni ne samo da bi poništili nalog osobe za koju je utvrđeno da šalje neželjenu poštu, već bi mogli pokrenuti građansko i krivično gonjenje do 50.000 dolara.

Nije vam dozvoljeno da šaljete neželjene e-mailove nikome ko nije na vašoj potvrđenoj listi referala.

Kako zaraditi novac sa CryptoJAMS-om?

Posle registracije, možete da počnete sa zaradom ​​na JAMS-u a JAMS-e možete da uložite tek posle kupovine prvog “Stakes” ili posle nadogradnje svog naloga.

Od vrste vašeg ugovora o ulaganju (ili nivoa nadogradnje) zavisiće i provizija koju ćete imati. Sa besplatnim nalogom i bez ikakvog ugovora, nije vam dozvoljeno da uložite JAMS.

Postoje 3 vrste ugovora za ulaganje ili nadogradnje naloga …

LOW, HIGH i HIGHEST

CryptoJams nadogradnje
CryptoJams nadogradnje

CryptoJams funkcioniše tako što rudarite JAMS-ove. JAMS-ove rudarite pregledanjem oglasa na web sajtovima. Što više oglasa pogledate na ovim web sajtovima, više JAMS-a ćete zaraditi. Zatim imate opciju da uložite JAMS-ove koje ste zaradili, na određeno vreme, što će onda doprineti pasivnoj zaradi još više JAMS-ova. Kada zaradite minimalni iznos JAMS-a za podizanje, možete podići iznos koji ste zaradili jer se JAMS automatski pretvara u dolare kao fiksnu cenu. Ono što je drugačije kod CrytoJAMS-a kada se radi o rudarenju na sajtovima, jeste to što nude i nagrade na licu mesta, koje vam onda omogućavaju da zaradite još više JAMS-a.

CryptoJAMS rezime

Po mom mišljenju CryptoJAMS nije prevara. Ova platforma za rudarenje je legitimna prilika za zaradu novca na mreži.

CryptoJAMS je u osnovi reklamna platforma koja distribuira interni token pod nazivom Jams .

JAMS je njihov interni virtualni novčić koji se može koristiti samo na web stranici CryptoJAMS. JAMS ima fiksnu cenu od 0,001$.

JAMS se može zaraditi rudarenjem i možete uložiti ove tokene i zaraditi pasivno dok gledate oglase za rudarenje.

Dobićete reklamne kredite u zamenu za ulaganje (kupovinu JAMS-a i držanje u novčaniku neko vreme) ovih tokena.

Ove reklamne kredite možete koristiti za promovisanje vaših projekata ili afilijet programa itd. putem mreže njihovih (više od 10) reklamnih stranica. Ovo je najbolji način za unovčavanje vašeg poslovanja i ostvarivanje pasivnog prihoda putem oglasa na web sajtu, baner oglasa ili oglasa za prijavu.

JAMS se takođe može zameniti za isplatu u vašoj željenoj kriptovaluti.

Originally posted 2022-06-08 09:53:57.

https://i0.wp.com/zarada.nanetu.rs/blog/wp-content/uploads/CryptoJAMS-recenzija.jpg?fit=660%2C330&ssl=1https://i0.wp.com/zarada.nanetu.rs/blog/wp-content/uploads/CryptoJAMS-recenzija.jpg?fit=128%2C64&ssl=1Zarada na NetuKako zaraditi OnLineOnline zarada 2024.CryptoJams,CryptoJams rudarenje,internet zarada 2024,kako zaraditi na internetu,kako zaraditi novac,online poslovi za pocetnike,veb saobracaj
Cryptojams - platforma za rudarenje u oblakuCryptojams - platforma za online zaradu od kuceU digitalnog eri dostupno je mnogo opcija za zarađivanje novca na internetu. Sa više opcija koje su dostupne, postaje sve teže da odaberemo legitimnu priliku i da izbegnemo prevaru. Zato je ključno za svakog početnika da...