Kada sam počeo da razvijam svoj posao na netu, malo toga sam zapravo znao… Trebala mi je obuka o tome kako započeti posao, razvijati ga i generisati promet (web traffic) na sajtu. ClickTrackProfit.com (CTP) pomogao mi je u razvoju i rastu na internetu.

Click Track Profit postoji već godinama, ali nedavno je njihov internet portal za učenje dodao prilično novog sadržaja o kripto valutama, marketingu, blockchainu i mnogim drugim oblastima. Ja već neko vreme povremeno zaradjujem ali stalno učim nove stvari sa CTP-om. Imaju video treninge za obuku a neki od njih su:

  • Kako rade autoresponderi  – detaljan vodič
  • Kako funkcionišu (capture pages) stranice i kako ih napraviti
  • Content Marketing – Iako možda nemaju mnogo informacija o ovoj kategoriji, ono što imaju je dobrog kvaliteta.
  • Kripto valute – Učite kako napisati kvalitetan sadržaj i svojim metodama zaraditi kripto. Ovo deluje.
  • Kako izgraditi mrežni brend i plasirati svoju ideju na tržištu. Ovo je odličan deo njihove obuke. Oni zaista rade na tome da pomognu svojoj zajednici da razviju svoje jedinstvene brendove.
  • Kako pratiti dolazni promet koristeći njihove metode. Njihov trening o tome kako pratiti web saobraćaj je prilično dobar.

 CTP je odlična zajednica

Click Track Profit je više od zbirke video treninga za obuku. Još važnije, to je zajednica i to AKTIVNA. Zajednica oko CTP-a je izuzetno korisna. Ako se negde zaglavim ili mi treba savet za landing page ili oglas, brzo će mi pomoći. Čak i za neka tehnička pitanja u vezi s internet marketingom, postoji dovoljno informacija koje se mogu pogledati.

Vebinari \ Podcast

Ne samo da je zajednica aktivna, već i vlasnici sajta. Svake nedelje objavljuju streaming visokokvalitetne video zapise uživo. Najbolje od svega je što emituju na više platformi, kao što su Facebook, Twitter itd. Njihovi su podcastovi vrlo zanimljivi. Preporučujem obavezno.

Alati koji će vam pomoći da uspete!

Jedna od dve mantre koje ovde podučavaju je “sastavite svoju listu”. (Druga je “izgradite svoj brend”.) Kada vam treba pomoći u stvaranju liste, CTP ima izvrsnu obuku. Oni čak imaju ugrađeni uređivač stranica za prikupljanje korisnika. Koristim ga intenzivno i poslao sam dosta poruka korisnicima na ovaj način.

Od svih proizvoda u mom arsenalu za internet marketing, CTP je najbolji. Ne mogu reći dovoljno dobrih stvari o Jonu i Blainu i pomoći koju pružaju sa CTP platformom. Čak i ako ni zbog čega drugog, njihova zajednica je toliko dobro izgrađena da vam samo pomaže u radu. Toplo preporučujem ClickTrackProfit!

 Vredi 100%.

Posetite Clicktrackprofit.com

 ClickTrackProfit
 ClickTrackProfit