Zdravo svima.

Molim pažljivo pročitajte ovo Odricanje od odgovornosti pre korištenja web sajta https://zarada.nanetu.rs jer ovo Odricanje od odgovornosti sadrži važne informacije o ograničenjima odgovornosti. Ovo odricanje od odgovornosti odnosi se na sve, uključujući, ali ne ograničavajući se na: posetioce, korisnike i druge, koji žele da pristupe ili koriste ovaj sajt.

Pristupanjem ili korištenjem sajta zarada.nanetu.rs slažete se sa ovim Odricanjem od odgovornosti.

Ako ste posetili ovu stranicu, verovatno ste radoznali i interesuju Vas Affiliate linkovi .

Šta su Affiliate linkovi?

Affiliate link je jedinstvena veza za proizvod ili uslugu. Ako se odlučite kliknuti na neki od ovih linkova i izvršite kupovinu, dobijam malu proviziju. Za TO nemate nikakve troškove (često zapravo možete dobiti popust ili bonus za prijavu koristeći neki od linkova).

Ovaj sajt sadrži reklame za informacije, proizvode i usluge koje pružaju treće strane. Ne dajem nikakve izjave ili garancije o prikladnosti informacija, proizvoda ili usluga sadržanih u ovim oglasima za bilo koju svrhu. Kada kliknete na oglas, bićete preusmereni na web sajt treće strane.

Ako se odlučite da kupite nešto ili se prijavite za uslugu na nekom od linkova, hvala puno! Zaista to cenim i podržavam dalju saradnju.

Ne želim nikoga varati da klikne na Affiliate link na ovom web sajtu. Želim da ljudi (to ste vi) koriste Affiliate linkove sa ovog sajta jer vide vrednost u onome što preporučujem. Ako vam se ne sviđa sadržaj koji vam pružam, ne očekujem da ćete koristiti nijedan affiliate link!

Ako imate dodatnih pitanja ili nedoumica, obratite se putem stranice za kontakt .

Hvala!