Coinbase-digitalni novčanik
Mojih 5 najboljih Affiliate programa u 2022. godini

U ovom postu pokazaću vam mojih

5 najboljih affiliate programa za 2022. godinu.

I sam kao affiliate marketar, razumem koliko izazovno može da bude da se pronađu kvalitetni afilijet programi. Zato sam napravio listu mojih 5 najboljih affiliate programa za 2022. god.

Za zaradu sa ovim afilijet programima nisu potrebne naknade za registraciju ili ulaganja !

Napravio sam ovu listu iz svog ličnog iskustva i iz dubokog online istraživanja. Ova lista nije po određenom redosledu, pa svakako pročitajte ovaj post do kraja!

Jedna od najvećih prepreka za uspeh u affiliate marketingu je to što se možemo pridružiti i promovisati previše programa. Što više programa promovišete, to više delite svoj fokus. Ako pokušate da promovišete previše programa odjednom, svoje resurse, vreme i novac, rasporedićete svuda po malo. Krajnji rezultat je neprestana borba da napravite iskorak koji tražite.

Zato ima smisla zadržati usko svoj fokus.

S druge strane, vidimo da se mnogi programi gase u poslednjih nekoliko godina. Ne postoji garancija da će program sa kojim danas radite biti tu i sutra. Ako sav trud, rad i novac uložite u jedan program, vaš prihod bi mogao da nestane ako se program iznenada ugasi.

Zato ima smisla diverzifikovati.

Pronašao sam idealnu ravnotežu između fokusa i raznolikosti pet programa. Zato sam najviše svog truda uložio u promociju svojih 5 najboljih affiliate programa.

Dakle, koji su moji najbolji afilijet programi u 2022.?

  1. LeadsLeap je i dalje moj izvor broj 1 za referrale, prodaje i nadogradnje.
  2. UDimi – Najbolje mesto za kupovinu Solo oglasa.Kupite jeftine  SOLO oglase sa visokom stopom konverzije.
  3. Wealthy Affiliate – Vreme je da se uozbiljite i naučite veštine koje su vam potrebne da biste uspeli u online poslovanju.
  4. Click Track Profit – Naučite kako da profitirate od rastućeg interfejsa između blogovanja, društvenih medija i kripto valute.
  5. The Downliner –  aktivan i popularan traffic coop sajt koji nudi affiliate program koji vam brzo plaća.
LeadsLeap  na listi najboljih affiliate programa
Isprobajte LeadsLeap

LeadsLeap

LeadsLeap je odličan program za generisanje saobraćaja sa nekim korisnim alatima koji pomažu internet marketarima da postanu još efikasniji. U martu 2020. dodali su profesionalni autoresponder u svoj portfelj funkcija. LeadsLeap je stalno moj najbolji izvor za referale, prodaju i nadogradnje sa prilično velikom maržom.

Administrator LeadsLeap-a je veoma marljiv u vezi sa isplatom afilijet zarade i brzo reaguje na tikete za podršku. Ja sam Pro član u LeadsLeap-u jer koristim njihove alate i promet za svoj posao, ali besplatni članovi takođe mogu zaraditi ponavljajuće provizije od svojih referrala. 

Više o LeadsLeap možete pročitati u postuLeadsLeap – recenzija

Pridružite se LeadsLeap-u besplatno OVDE

UDimi

UDIMI posebna ponuda - jedan od 5 najboljih affiliate programa
Udimi Solo Ads
kupite UDIMI solo oglase sa popustom 5 USD
kupite UDIMI solo oglase sa popustom 5 USD

UDimi je affiliate program koji omogućava trgovcima da zarade doživotne provizije tako što dele svoje referral linkove sa drugim trgovcima koji žele kupiti solo oglase. Znači, prodavci i kupci stupaju u kontakt jedni sa drugima radi trgovanja pojedinačnim (solo) oglasima.

U slučaju da ste zaboravili, solo oglasi su oglasi zasnovani na nekoj email listi na kojoj se oglašava samo vaš proizvod. 

Stopa provizije je 15% na pojedinačno naručivanje oglasa od strane vaših referral-a (doživotno), 50% na sve Prime pretplate (doživotno). Vremenski okvir za isplatu je 24 sata od zahteva. Načini plaćanja: Paypal i bankovni račun. Platiće vam za svaku narudžbu od vaših referala doživotno.

Oni takođe nude koristan chat support. 

Više o UDimi možete pročitati u postu “Udimi Solo Ads”

Pridružite se besplatno UDimi -u ovde

Wealthy Affilate

Pridružio sam se Wealthy Affiliate programu 2017. godine zbog obuke o online poslovanju i platformi za WordPress hosting jer mi je bilo potrebno sigurno mesto za hostovanje mojih blogova. Pridruživanje WA bio je jedan od najboljih poteza koje sam tada napravio. Wealthy Affiliate nudi odličnu obuku i vrhunski paket alata koji će vam pomoći da svoje poslovne ideje pretvorite u profit.

Takođe možete dobiti odgovore na pitanja od zajednice istomišljenika na forumu koji su spremni da vam prenesu svoje znanje i iskustvo.

Njihov afilijet program je bez premca sa dobrom stopom konverzije i izdašnim provizijama.

Više o Wealthy Affiliate možete pročitati u postu

Takodje pročitajte i “Kako zaraditi na internetu sa Wealthy Affiliate”

Pridružite se Wealthy Affiliate besplatno već danas!

Click Track Profit

Predstavljam vam ClickTrackProfit vrhunsku platformu za obuku, korak po korak,  prilagođenu za sve, od početnika do naprednih korisnika!

Obuka u CTP-u će vas sprovesti od početnih faza pa sve do stručnog nivoa obuke, bez komplikovanja procesa.

I najbolje od svega, možete krenuti sopstvenim tempom onako kako Vama najviše odgovara. Praćenje klikova, stvaranje sadržaja, dobijanje saobraćaja, društvene mreže … CTP prelazi sve to.

Pogledajte i uživajte u treningu i proverite njihovu nadogradnju kad se pridružite … Vrednost koju sam dobio od Upgrade-a, preobrazila je sve što radim sa svojim internet poslom …. To je obavezno!


Više od  200.000 članova, stotine hiljada dolara plaćenih provizija, a napredna zajednica koja je preuzela akcije učinila je ClickTrackProfit savršenim rešenjem za vašu affiliate obuku o marketingu.

Više o ClickTrackProfit možete pročitati u postu

Pridružite se besplatno u ClickTrackProfit ovde

The Downliner

Downliner je vrlo aktivan i popularan traffic coop sajt (zadruga za web saobraćaj) koji nudi affiliate program. Koristim ovu stranicu za svoj marketing i nekoliko puta sam isplaćen. Nude nekoliko načina isplate i vrlo brzu podršku. Afilijet članovi se isplaćuju za vreme trajanja članstva njihovih referala. 

Možete objavljivati ​​na društvenim mrežama, integrisati svoj auresponder i koristiti mnogo različitih vrsta oglašavanja kao što su oglasi za logovanje, baneri i tekstualni oglasi.

Downliner je moj izbor broj 1 za traffic coop sajt.  To je vrhunski alat za internet marketare koji privlače posetioce na svoje web sajtove.

Stopa provizije : besplatni članovi zarađuju 10% ponavljajućih provizija od refferala, Pro članovi zarađuju 30% ponavljajućih provizija.

Vremenski okvir za isplatu: U roku od 24 sata nakon zahteva kada se dostigne 20 USD. Bitcoin može potrajati malo duže zbog naknada i procesa potvrde.

Načini plaćanja: Paypal, Uphold, Bitcoin

Više o Downliner možete pročitati u postu “TheDownliner.com recenzija”

Pridružite se besplatno u Downliner ovde

Portal za obuku Wealthy Affiliate

Umesto zaključka

Ako vas interesuje ova tema pročitajte i “Kako zaraditi 2022.”

Iskreno se nadam da vam je ovaj post koristan. Obratite mi se ako imate bilo kakvih pitanja.

Originally posted 2022-07-17 12:05:35.

https://i0.wp.com/zarada.nanetu.rs/blog/wp-content/uploads/5-najboljih-Affiliate-programa-u-2022.-godini.jpg?fit=660%2C330&ssl=1https://i0.wp.com/zarada.nanetu.rs/blog/wp-content/uploads/5-najboljih-Affiliate-programa-u-2022.-godini.jpg?fit=128%2C64&ssl=1Zarada na NetuAffiliate marketingOnline zarada 2024.Affiliate Marketing,afilijet zarada,gde promovisati affiliate linkove,internet zarada 2022,kako da radite affiliate marketing,kako zaraditi novac od kuce,kako zaraditi sa afiliate marketingom,online poslovi za pocetnike,Wealthy Affiliate
U ovom postu pokazaću vam mojih5 najboljih affiliate programa za 2022. godinu.I sam kao affiliate marketar, razumem koliko izazovno može da bude da se pronađu kvalitetni afilijet programi. Zato sam napravio listu mojih 5 najboljih affiliate programa za 2022. god.Za zaradu sa ovim afilijet programima nisu potrebne naknade...