Coinbase-digitalni novčanik

TOP 5 knjiga o digitalnom marketingu

Istražujući za ovaj post, pronašao sam manje knjiga o digitalnom marketingu nego sto sam očekivao. Želeo sam da pokrijem nekoliko tema kao što su SEO, društvene mreže, e-mail marketing, blog itd.

5 Internet marketing knjiga koje će vam zatrebati

U ovom postu preporučujem Vam neke internet marketing knjige koje će vam sigurno zatrebati pri usavršavanju.

Pre nego što pogledate knjige o digitalnom marketing dozvolite da vam preporučim odličan resurs:

4 Ways To Get You Traffic And Leads

Digital Marketing for Dummies, Ryan Deiss & Russ Henneberry

Za svakog početnika logičan izbor u bilo kojoj struci je literatura iz serijala for Dummies. Ako ste početnik koji je tek ušao u oblast internet marketinga, onda će vam ova literatura pomoći da savladate osnovne termine, najvažnije koncepte i trendove. Knjiga nudi odlične primere iz života kako biste bolje razumeli kako stvari zapravo funkcionišu kada je u pitanju internet marketing.

Digital Marketing for Dummies je fokusiran na oblasti SEO, društvene mreže, tumačenje podataka i analitike, blogova, planiranje online oglašavanja i sl. Možda i najveća prednost ove knjige su ideje koje mogu pomoći početnicima kako da pokrenu svoj blog i zarade preko interneta. Ovaj vodič naravno nije namenjen samo početnicima. Iskusni marketeri u ovoj knjizi mogu pronaći veliku količinu informacija i ideja.

Social Media Marketing All-In-One for Dummies, Jan Zimmerman & Deborah Ng

Marketing na društvenim mrežama je oblast koja se menja tolikom brzinom da knjige nisu u stanju da prate trendove i neretko su zastarele i neupotrebljive. Ipak, knjiga Social Media Marketing All-In-One for Dummies je tako napravljena da njeni saveti gotovo uvek mogu biti primenljivi. Zato je ona izuzetno važan izvor informacija kada je marketing na društvenim mrežama u pitanju.

U njoj su obrađene gotovo sve popularne platforme na kojima ljudi provode svoje vreme, između ostalih: LinkedIn, Snapchat, Facebook, Twitter, Instagram itd. Jedan deo odvojen je i za analitiku, tako da uz savete kako pratiti rezultate i donositi određene odluke, očekujte uspeh i u svom poslovanju.

Email Persuasion, Ian Brodie

U praksi postoji mnogo različitih načina kako se internet marketing implementira. Jedan od tih načina jeste i email marketing, kome je odavno prognozirano da će zamreti kao tehnika. To se naravno nikada nije desilo, jer je i dalje jedna od najefikasnijih metoda kod internet marketinga. Ova metoda je detaljno predstavljena u delu: Email Persuasion: Captivate and Engage Your Audience, Build Authority and Generate More Sales With Email Marketing.

Tokom čitanja knjige naučićete koje sve metode treba da primenite kako biste privukli pažnju korisnika i ubedili ih da vam veruju i otvore vaš email. Uz sve to dati su uspešni primeri kako se to radi u praksi, a pomoću kojih ćete i vi ovladati email marketingom.

Digital Marketing 2020, Danny Star

Internet marketing je izuzetno fleksibilna i promenljiva oblast, u kojoj se neprestano nešto menja i evoluira pa je potrebno držati korak sa najnovijim trendovima. U ovoj knjizi ćete pronaći znanja koja su vam potrebna kako biste budućnost dočekali mirni i pripremljeni. Sve to uz obilato iskustvo Denija Stara, odličnog višegodišnjeg marketera.

On u svojoj knjizi Digital Marketing 2020 govori o sledećim oblastima: internet prodavnice, online oglašavanje, SEO i društvene mreže. Ono što je prednost kod ovog dela je što svaka celina sadrži uvodni deo koji je namenjen početnicima, tako da je knjiga svima koji žele da saznaju više o pomenutim oblastima.

Social Media Marketing Workbook 2019, Adam Schaffner

U ovoj knjizi možete videti koja se rešenja trenutno primenjuju u oblasti marketinga na društvenim mrežama. Tu se nalaze oblasti: kako kreirati imidž brenda, strategija za povećanje pregleda strana i sajtova, kako povećati prodaju, privlačenje kupaca itd. Strategije koje se primenjuju na Instagramu, Facebooku i drugim mrežama detaljno su obrazložene u ovom delu.

Izuzetno je razumljiva i prilagođena za lako pretraživanje, pa ćete moći da je koristite kada god vam zatreba. Ovakve knjige su prave riznice znanja koje koriste čak i najboljima u poslu.

5 knjiga koje treba da procitate

Originally posted 2021-05-13 11:17:00.

https://i0.wp.com/zarada.nanetu.rs/blog/wp-content/uploads/2021/05/5-knjiga-koje-vam-trebaju.png?fit=600%2C300&ssl=1https://i0.wp.com/zarada.nanetu.rs/blog/wp-content/uploads/2021/05/5-knjiga-koje-vam-trebaju.png?fit=128%2C85&ssl=1Zarada na NetuKako zaraditi OnLineWeb Traffic
TOP 5 knjiga o digitalnom marketinguIstražujući za ovaj post, pronašao sam manje knjiga o digitalnom marketingu nego sto sam očekivao. Želeo sam da pokrijem nekoliko tema kao što su SEO, društvene mreže, e-mail marketing, blog itd.U ovom postu preporučujem Vam neke internet marketing knjige koje će vam...