Coinbase-digitalni novčanik

Gotovo svi koji poseduju preduzeće ovih dana imaju web sajt i potreban im je dobar SEO kako bi svoj web sajt stavili na vrh stranica pretraživača. Korištenjem ovih 10 saveta za optimizaciju pretraživača podići će promet njihovog sajta na viši nivo.

Efikasna SEO strategija za sve web stranice

Ovih deset SEO saveta osiguraće da web stranica ostane na vrhu popularnih stranica pretraživača Google.

Prvo pišite za ljude

Treba znati da google algoritam svakim danom postaje sve pametniji, pa se upotreba stalnog ljudskog unosa više usklađuje sa ljudskim razmišljanjem. Ne postoji način da ljudi nadmudre pretraživač, pa nemojte ni pokušavati to učiniti. Umesto toga, pišite držeći ljude kao prioritet.

Cilj je klijentima pružiti ono što im je potrebno, a oni će to dobiti samo kroz privlačan i prirodan sadržaj. Zato nemojte nasilno dodavati ključne reči i izbegavajte ih uopće puniti.

Efikasno koristite ključne reči

Iako su prvi prioritet ljudi, na drugom mestu su pretraživači a osnova za to su ključne reči. One čine standardne pojmove za pretraživanje koje traže posetioci i pretraživači web stranica. Sa dobrim ključnim rečima, SEO privlači više prometa nego društvene mreže.

Međutim, samo nekontrolisano unošenje ključnih reči neće učiniti ništa. Napraviće više štete nego koristi. Pišite tekst sasvim prirodno bez narušavanja suštine sadržaja.

Korisničko iskustvo je prioritet

Prava je mora ako korisnici moraju da se kreću po web stranicama koje ne mogu koristiti. Čak će i pretraživačima biti teško da posećuju ​​takve web stranice. Osim toga, to znači da će korisnici biti frustrirani web stranicama sa mrtvim linkovima, stranicama sa greškama i neadekvatnim strukturama.

Dobro korisničko iskustvo prioritet je i posetioca sajta i alata za indeksiranje jer će se korisnicima svideti sadržaj, a alati za indeksiranje će imati manje problema da ga skeniraju i daju web stranici rangiranje po SERP -u. Zato koristite naslove, kratke odlomke, pospremite podmape i napravite responzivni dizajn za poboljšanje rangiranja.

10 saveta za efikasnu SEO strategiju

Relevantnost linka je ključ

Još jedna ključna stvar koju treba imati na umu za bolju reputaciju domena je izgradnja linkova. Linkovi su ključni faktori rangiranja. SEO alati za indeksiranje utvrđuju korisnost sadržaja sledeći linkove i proveravajući njihovu relevantnost za upit za pretraživanje. To podrazumeva i unutrašnje i spoljno povezivanje.

Strategija je dodati korisnu vezu (link) gde god to izgleda prirodno i potrebno. 51% klijenata primetilo je značajnu promenu posle samo 1-3 meseca primene odlične metode izgradnje linkova.

Oblikovanje sadržaja za istaknute isečke

Istaknuti isečci označeni su okviri sa kratkim opisom same teme. Pojavljuju se na vrhu stranice nakon upita za pretraživanje. Ako se ovde nalazi nečiji odgovor, onda rade odličan posao.

Postoje mnoge mogućnosti oblikovanja ovih isečaka, kao što su oznake, numerisane liste, infografike i direktno odgovaranje. Međutim, treba imati na umu da takvi isečci ne rezultiraju klikovima jer je odgovor na pitanje u isečku, ali su odlični za svest o robnoj marki. Klikovi će na kraju uslediti, zato ne gubite nadu.

Dodajte i optimizujte slike

Slike imaju dosta SEO potencijala ako se pravilno urade.

Zašto?

  • Razbijaju sadržaj i čine ga interesantnijim
  • Pomoću slika možete dodati ključne reči prema kojima želite da se vaše stranice rangiraju
  • Osim toga, mnoštvo web sajtova nema optimizovane slike ključnim rečima, tako da ste odmah u prednosti!

Ali, ne zaboravite da veličine slikovnih datoteka budu male kako ne bi usporile učitavanje. Web lokacije sa sporim učitavanjem manje su privlačne pretraživačima, pa nepravilno optimizovane slike mogu zapravo negativno uticati na vaš SEO.

Dodajte i optimizujte relevantne videozapise

Google voli VIDEO, pa da biste dodatno poboljšali svoj SEO, dodajte relevantne videozapise na svoje web stranice.

Dodavanje prilagođenih videozapisa, posebno kada pokušavate rangirati objavu na blogu za ključnu reč za koju trenutni najpopularniji postovi nemaju ugrađen videozapis, može biti ono što vašu web stranicu pomera na vrh SERP-a. Ponekad je kod SEO-a potrebno samo imati malo prednosti nad konkurencijom!

Izbrišite sve što usporava web stranicu

Evo malog scenarija koji se dogodio gotovo svima. Korisnici postavljaju upit za pretraživanje za koji dobijaju mnogo rezultata. Zatim, kada kliknete na web stranicu, ništa se ne učitava… učitavanje je sporo. Rezultat je da korisnik klikne na drugu web stranicu.

Web stranica mora biti brza, pristupačna i laka za korištenje. Da bi poboljšao brzinu, vlasnik može izbrisati stare dodatke, očistiti kôd, komprimirati slike i osigurati da su podmape lepe i glatke. U tu svrhu se čak mogu koristiti i besplatni alati.

Ažuriranja Googleovog algoritma igraju bitnu ulogu

Google je nepredvidljiv pretraživač. Njegova ažuriranja su stalna i neočekivana. Kao rezultat toga, mnogi faktori određuju rangiranje i kazne, kao što su pristupačnost, brzina, prekomerni oglasi ili neželjeni sadržaj.

Iako ne možete uvek izbeći kazne, možete se pretplatiti na industrijske forume i web stranice kako biste bili u toku s ažuriranjima.

Nastavite poboljšavati sadržaj

Imajte na umu da je ovih dana oštra konkurencija, a jedna je uvek na rubu interneta. Zato bi trebali nastaviti poboljšavati svoj sadržaj, dodavati novi, brisati neke delove, kako bi ostali na internet tržištu i stalno dobijali dobar SEO

Za SEO optimizaciju sajta unajmite Sajt Za Cas! Pružice vam najbolje usluge za vaše SEO potrebe izgradnjom efikasne SEO strategije. Unajmite SEO stručnjaka iz ove kompanije i podignite promet web stranice na viši nivo.

Originally posted 2021-10-07 18:14:09.

https://i0.wp.com/zarada.nanetu.rs/blog/wp-content/uploads/10-saveta-za-efikasnu-SEO-strategiju.png?fit=412%2C1024&ssl=1https://i0.wp.com/zarada.nanetu.rs/blog/wp-content/uploads/10-saveta-za-efikasnu-SEO-strategiju.png?fit=39%2C96&ssl=1Zarada na NetuKako zaraditi OnLineGoogle Analytics,kako biti na prvoj strani na google,kljucne reci,optimizacija za Google,optimizacija za pretrazivace,seo,SEO strategija
Gotovo svi koji poseduju preduzeće ovih dana imaju web sajt i potreban im je dobar SEO kako bi svoj web sajt stavili na vrh stranica pretraživača. Korištenjem ovih 10 saveta za optimizaciju pretraživača podići će promet njihovog sajta na viši nivo.ll_r='profits';ll_bc='#ffffff';ll_hc='#e22121';ll_tc='#555a69';ll_cc='#8d9aa6';ll_dc='#8891a8';ll_w='';ll_nf='0';ll_nc='1';ll_nh='0';ll_nm='0';ll_np='1';ll_pa='0';ll_nt='0';ll_wt='1';ll_fw='1';ll_n='4';ll_cl='';ll_s='w';Efikasna SEO strategija za sve web straniceOvih deset SEO...