Wordlinx - PTC: Get Paid To Click

Elitni PTC koji plaća već 13 godina

WordLinx - Get Paid To Click

 

 

Pregledajte PTC Wordlinx

 

Sa više od 13 godina postojanja i rada, tokom kojih se uvek pokazao vrlo stabilnim i profesionalnim, Wordlinx se može pohvaliti titulom Elite PTC, kao i druga dva PTC sajta  NeoBux i Clixsense

 

wordlinx1
Kliknite ovde da se prijavite u Wordlinx

Wordlinx je aktivan od 2003. godine i tokom godina je uspeo postati jedan od najpouzdanijih sajtova u celokupnoj PTC industriji. Sedište firme je u Velikoj Britaniji.

Kako radi Wordlinx

Kao i svi PTC sajtovi, rad sa Wordlinx je jednostavan. Registracija je besplatna i možete biti plaćeni za klik pregledom stranica u delu za oglašavanja. Sistem preporuke (do 3 etaže) omogućuje značajno povećanje dnevne zarade aktivnošću vlastitih članova (refferala).

Stvari koje treba znati o Wordlinx

Pouzdan PTC : Ponavljam da je to , s obzirom na to, prepoznat je istorijski kao jedan od najboljih za usluge oglašavanja.

Instant plaćanja: Plaćanje se odmah obrađuje na zahtev (baš kao i NeoBux ). Kada zatražie isplatu, zahtev će biti doznačen na Vaš procesor za plaćanje nakon nekoliko sekundi.

Neograničen broj referala: Ne postoji ograničenje na broj referala, što znači da nema ograničenja na potencijal za zaradu i stvaranje svoje "downline".

Nema ograničenja na besplatno članstvo : Takođe, na Wordlinx možete kupiti nadogradnje za vaše referale i tako povećati zaradu. Ali ako ne želite ulagati ništaodmah, preporučujem besplatno članstvo, neće biti granica, možete uvek zatražiti instant plaćanja i kliknuti na oglase bez ikakvih ograničenja.

Aktivan forum: Kao i svaki ozbiljan PTC postoji support forum na kojem možete pregledati dokaze plaćanja, dobiti pomoć i / ili savet drugih članova Wordlinx-a.

Kako zaraditi sa Wordlinx

Budući da je ovo vodeći PTC novac zarađujemo isključivo KLIKovima.

Nakon što ste se prijavili, jednostavno kliknite na "pregled Oglasa" u glavnoj navigaciji za prikaz odgovarajuće stranice sa oglasima za klik (vidi sliku).

izbornik wordlinx

Napomena Ako ste standardni korisnik možete klikom na "Browse Ads" i otvara stranicu koja Vas poziva na nadogradnju. Ako ignorišete poruku nastavite klikom na link na dnu stranice. Kliknite ovde da biste pogledali uzorak dostupnih oglasa .

Sada ćete morati kliknuti na jedan link, nakon klika na žutu tačku koja će se pojaviti na slučajnom mestu unutar jednog boksa. Ovo služi za testiranje da li ste stvarni ljudi, a ne neki autoclicker program.

kliknite oglasa

Klikom na žutu tačku otvorće se novi prozor sponzorisane stranice. Takođe, počeće određeni period vremena (odbrojavanje) timera u rasponu od 5 sekundi (za oglase od 0.001 $) do 30 sekundi za oglasi 0,01 $. Imajte na umu da, Wordlinx oglasi zahtevaju fokus na ekran koji odbrojava. Jednostavno rečeno, ako imate više otvorenih prozora, potrebno je da ostane aktivan onaj koji prikazuje oglašavanje (jednostavno napraviti klik bilo gde na gornjoj traci).

Nakon što brojač završi, morate potvrditi ispunjavanjem captcha koji je nešto drugačiji od ostalih PTC. onda ćete videti sliku kao što je ova:

captcha

Na osnovu ponuđenog, morate kliknuti pravu sliku. Za one malo nespretnije:

  • Kliknite crveni srce: Kliknite na crveno srce
  • Kliknite narančastu ribu: Kliknite na narančastu ribu
  • Kliknite žutu zvjezdicu: Kliknite na žutu zvezdu
  • Kliknite zeleni list: Kliknite na zeleni list
  • Kliknite na plavi oblak: Kliknite na plavi oblak
  • Kliknite ljubičasti cvijet: Kliknite na ljubičasti cvet

Zašto su te tolike kontrole?

Ne zaboravite da je ozbiljnost neke PTC stranice u tome da takođe daje kvalitetan promet stranice koju oglašavate (ukoliko oglašavate) i da garantuje oglašivačima koji žele pravi promet za web stranice koje sponzorišu. S tim kontrolama (jednostavno i neposredno) wordlinx može garantovati svojim oglašivačima da svaki korisnik zapravo stvarno gleda ponuđene web stranice.

Preporuke

Kao i kod većine PTC sajtova, Wordlinx možete značajno povećati svoje prihode kroz mehanizam preporuke (referali).

Možete dobiti direktne referale (korisnici koji se registruju preko ličnih linkova koje nalazimo na sajtu) ili iznajmljivanjem referala direktno sa stranice.

Najbolje od svega da je zarada od naše downline duboka do 3 nivoa ...

To znači da, uz jednostavan primer, ako Perica učlani Marka, Marko učlani Gorana , Aca se registruje preko Goranovog aff. linka, Perica će zaraditi od klikova Marka, Gorana i Ace.. Zanimljivo zar ne?

Setite se takođe da ne postoji ograničenje na broj preporuka (referala koje se registruju preko Vašeg aff. linka) ali i da bi imali proviziju od svojih referala moramo kliknuti na oglase svakoga dana. To nije puno, samo par minuta dnevno.

Plaćanja

Plaćanje se može zahtevati kada se postigne prag od 10 $, znamo da je to prilično visok prag u odnosu na sve druge PTC, ostaje činjenica, međutim, da se registrujete na ovaj PTC samo ako nameravate raditi i zaraditi puno. 10 dolara tada se može dostići brzo ako se radi stalno i dosledno.

Mora se uzeti u obzir da, nakon što je stvorite svoj downline, zaradu će te dobiti ne samo od njihovih klikova, vec i iz svih njihovih nadogradnji, kupovina, i sponzorstva.

Procesor plaćanja je PayPal. To je takođe dokaz kvaliteta u korist Wordlinx, jer znamo dobro kako paypal ne gleda dobro na većinu PTC programa. Činjenica da vam je Wordlinx napravio instant plaćanja vec 13 godinaneprekidno, pokazuje da je čak i PayPal Tim procenio ovu stranicu kao ozbiljnu i profesionalnu.

Zaključci Wordlinx

Wordlinx je elitni PTC sajt !!!. Činjenica da je aktivan od 2003. godine, da je uvek platio i ponudio instant plaćanja dokaz su o stabilnosti i pouzdanosti ove PTC stranice.

Znamo da je svet PTC pun manje ili više ne legitimnih programa. Kao što često vidimo da oni nude vrlo visoke dobitke (do 1 $ po kliku, a zatim nestaju nakon nekoliko meseci?

Jednostavno rečeno, ako ste u potrazi za PTC s kojima se "kao zaradi puno a ne radi gotovo" ništa onda ovo nije za vas. Ako želite raditi i stvoriti polako mesečni prihod u svakom pogledu, onda je Wordlinx jedan od PTC koje svakako treba uzeti veoma ozbiljno.

Podsećamo takođe, da pružamo potpunu podršku i pomoć našim referalima, kako u pitanju strategije ostvarivanja zarade, ali i za dobijanje što više direktnih refferala.


WordLinx - Get Paid To Click
Kliknite ovde da se prijavite u Wordlinx