ClixSense - PTC: Get Paid To Click

ClixSense je jedinstvena prilika da zaradite dodatni novac potpuno besplatno! Vi ćete biti plaćeni da biste videli oglase ostalih članova. Dobijate novac za svaki oglas koji ste videli.

Šta je ClixSense?

ClixSense je najbolji sajt u čitavoj PTC industriji !!!

 ClixSense

Zaradite na netu i pokušajte da dobijete svakog dana $5.00!!

U mnoštvu oglasa gde se zaraduje klikanjem na oglase ovde izdvajamo CLIXSENSE. Ovaj program nudi najjednostavniji i vrlo lagan nacin zarade gde s vremenom možete zaraditi dobar mesecni džeparac za nekoliko minuta dnevno provedenih na njihovim web stranicama tj klikati na reklame oglase koji oni ponude"ovdje to nije zabranjeno" kao npr kod Google Adsense.

Vrlo važna stvar je da zaradu takode možete konvertovati u plaćene oglase koji se nalaze u sistemu oglašavanja koji se prikazuju kao sponzor oglasi. U ovaj program se uključujete kao Free član (STANDARD) i dobijate 10 centa za svaku preporuku. Takode, ćete dobijati 10% prihoda od generisane zarade iz Vaših predloga tj vaših clanova ispod vas.

clixsense1U proteklom periodu se ClixSense izmenio i postao najbolji PTC sajt za zaradu. Uradjen je novi dizajn koji je stvarno strašan. Bonus za Direktne preporuke povećan je na 0,20 dolara.
U početku sam bio zabrinut da ce ukinuti 8 nivoa referala ali to nisu učinili. Ovo stvarno cini ClixSense najboljim PTC programom u industriji. Za 17U$ možete dograditi svoj racun i dobijati više oglasa i zarade kao PREMIUM CLANOVI - i ovde imate 8 nivoa zarade.

Ovde vam nije potreban PAYPAL ili ostali slicani računi jer zaradu dobijate u obliku čeka koji treba minimalno iznositi 8U$. Ipak preporučujemo da ček naznacite na 50U$ jer sa 10-ak referala koje uključite to lako ostvarite. Laksi način je da novac prebacite na svoj PayZa racun. Kako se koristi Payza proČitajte na strani - Sta je to u stvari Payza?
A sada se lepo uclanite i pocnite zaradivati svoj džeparac za pocetak jedan manji iznos dok ne ukljucite veci broj clanova i ne registrujete PREMIUM racun (tada vec ulazite u pravu, ozbiljnu zaradu sa ClixSense.

Ako budete imali volje i uporno trazite svoje refferale moci cete i zaraditi 366 U$ mesecno u nivou 5.
Sretno i hvala na uključivanju u ovaj program preko našeg banera.

clixsense-banner

 

Uključite druge i uvećajte svoju zaradu!
Ako Vas interesuje još više detalja o ClixSense i kako zaraditi do $5 dnevno , pročitajte i tekst u nastavku:
Clixsence - posao kod kuce !

 

STANDARDNI clan ima obavezan jedan pregled sajta koji vredi 0.01 i zavisno od aktivnosti 10 do 20 pregleda sajtova dnevno koji vrede 0.001. Pod aktivnoscu podrazumevam logovanje vise puta u toku dana, instaliran Toolbar, i obavezno kliktanje na ClixGrid. Kod standardnog člana dnevno je u ponudi 25 sanse za dobitak na ClixGridu a ucitavanje svake strane traje 10 sek.

clixsense clixsense
clixsense clixsense


PREMIUM clan dobija dnevno obavezno 4 pregleda sajta koji vrede 0.01 i opet zavisno od aktivnosti 20-30 pregleda sajtova od 0.001. Znaci da PREMIUM za dan zaradi kao STANDARD za 3-4 dana. ClixGrid daje premium clanovima 50 sanse za dobitak a  ucitavanje svake strane traje 5 sek.
Znaci, za isto vreme koje sada utrosis imas duplo vise sanse da dobijes. Po uplati PREMIUM clanstva odmah dobijate 100 sajtova za otvaranje po 0.01 kao dobrodoslicu.
Dakle, odmah zaradite 1 dolar.

ClixSense PREMIUM account je zaista  pravi nacin za zaradu.